עבור לתוכן

פס רחב בזול *דחוף*

Featured Replies

פורסם

אני עצמי מנוי בחבילת 1.5 דרך נטויזן.

אני לא מחפש לעצמי, אלה לדודתי חבילת אנרטנט זולה מאוד.

היא לא מורידה דברים או משתמשת ביכולות הפס רחב.

האנטרנט לא חייב לטוס.. העיקר שלא יהיה חיוג לא בגלל מהירות, אלה בגלל שהקו תמיד תפוס.)

אני מחפש ספק לDSL

256K

שיהיה הכי זול... לא בכיון 70 אלה בכיון 50 ומטה.. חשתי על אקטקום אב אני רוצה יותר זול אפילו

תודה!!!!

(ד"א אגב זה באעמת דחוף כי אני מתאחסן אליה רק הלילה ואני צריך לסגור ולסדר הכל

פורסם

יש עכשיו מבצע אצל אינטרנט זהב של חבילה 256K ב 43 שקל. אבל זה רק ל 3 חודשים נראה לי וזה גם למנויי YES.

פורסם

יש עכשיו מבצע אצל אינטרנט זהב של חבילה 256K ב 43 שקל. אבל זה רק ל 3 חודשים נראה לי וזה גם למנויי YES.

אינטרנט זהב סתם גרועים לך על נטוויז'ן הם זכו במקום ראשון בניסוי מהירות ושירות שנערך או שלך על 012 הם גם טובים

פורסם

אינטרנט זהב סתם גרועים לך על נטוויז'ן הם זכו במקום ראשון בניסוי מהירות ושירות שנערך או שלך על 012 הם גם טובים

אני באינטרנט זהב , ואין לי תלונות. אני אצלם כבר 7 שנים.

והבחור מחפש את ההכי זול שאפשר ככה שאין לו הרבה מגוון.

פורסם

מבחינת אמינות, מהירות, שירות, מבצעים ובקיצר הכל לדעתי נטויז'ן היא ספקית מספר 1 בארץ.

תוך שנה וחצי שאני אצליהם באינטרנט המהיר בכבלים קבלתי רשיון של WindowsXp Home Edition

וקבלתי את המשחק Enter The Matrix למרות שאני לא לקוח חדש אבל אמרתי להם שאני חמישה

שנים אצליהם ולדעתי מגיע לי המשחק והם הביאו לי אותו בלי יותר מידי שאלות.........

וקבלתי גם מצלמת אינטרנט גם לא בתור לקוח חדש למרות שהמבצע היה רק ללקוחות חדשים אבל אמרתי

להם אותו הדבר וגם קבלתי את המבצע.........................................................................

והמחירים שלהם סבירים, אני משלם להם על 1.5 כ-99ש"ח לחצי שנה {שלושה ימים לפני סוף ההתחיבות

אני אומר שאני רוצה לצאת ותוך שניה הם נותנים לי מתנות ומחיר מצויין כמו של לקוחות חדשים},

והמהירויות שלהם הכי טובות, אני מוריד משרתים טובים אפילו על 195 ובד"כ 185,

והשירות והתמיכה שלהם מצויינים, בקיצר אחלה חברה....... לדעתי מספר 1...........

פורסם

מבחינת אמינות, מהירות, שירות, מבצעים ובקיצר הכל לדעתי נטויז'ן היא ספקית מספר 1 בארץ.

תוך שנה וחצי שאני אצליהם באינטרנט המהיר בכבלים קבלתי רשיון של WindowsXp Home Edition

וקבלתי את המשחק Enter The Matrix למרות שאני לא לקוח חדש אבל אמרתי להם שאני חמישה

וקבלתי גם מצלמת אינטרנט גם לא בתור לקוח חדש למרות שהמבצע היה רק ללקוחות חדשים אבל אמרתי

להם אותו הדבר וגם קבלתי את המבצע.........................................................................

והמחירים שלהם סבירים, אני משלם להם על 1.5 כ-99ש"ח לחצי שנה {שלושה ימים לפני סוף ההתחיבות

אני אומר שאני רוצה לצאת ותוך שניה הם נותנים לי מתנות ומחיר מצויין כמו של לקוחות חדשים},

הוצאת לי את המילים מהפה ;)

פורסם

גם לי...פשוט מעולים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים