עבור לתוכן

סופסוף מתחרה ראוי לאיפוד(?)

Featured Replies

פורסם

במשקל 160 גרם,

10 גיגה,

16 שעות פעולה,

יציאות וכניסות(להקלטה!) אנלוגיות ודיגיטליות(אופטיות),

תמיכה בווינדוס מדיה,

רדיו

ושלט.

רק נקווה שהוא יהיה טוב במציאות כמו שהוא על הנייר.

פורסם

בכל מקרה זה מכשיר יפיפה לדעתי

iHP-100-1.jpg

פורסם

וואו !!! באמת יפה !!

מה המחיר ? :|

פורסם

HOLY SHITTY PIMP!!! (תתעלמו, השעה)

לא רואה בעיניים הiRiver הזה!

פורסם

מעניין כמה המאמי הזה יעלה ...

פורסם

לא זול , זה אייריבר :) , אבל סוףסוף מישהו תפס קצת שכל והחליט לייצר מתחרה ראוי ולא צעצוע. הוא נראה ממש יפה , ועל הדף הוא מספק נתונים אפילו יותר טובים מהאייפוד (חוץ ממגבר חלש יותר - חבל , וקצת יותר עבה - לא נורא - זה בשביל הבטרייה) בעיקר נשמע מלהיב 8 שורות , ואולי גם רדיו שנמצא בתוך המכשיר.

אני גם מניח שיבואו בעתיד גם גרסאות גדולות יותר (כרגע האייפוד ב 30) אבל 10 גיגה זה בהחלט מספיק לרוב האנשים.

הדבר היחידי שחסר לי בו מתוך נסיון - זה גלגלת , אחחחח..... כאילו אף אחד לא חושב שהם העתיקו , באמת לא מבין למה הם לא בחרו בגלגלת - זה לחלוטין עולם אחר (גם בשלט DVD שלי יש גלגלת קפיצית להעברה מהר קדימה ואחורה - וזה עולם אחר לעומת לחיצה על כפתור כל פעם בשביל לשנות מהירות הרצה).

אבל אחלה , הוא באמת יפה , כל הכבוד לאייריבר (למרות שכבר כולנו מכירים אותם) . כרגע בכל מקרה נותר רק לחכות לסקירות על המכשיר ולמחיר. מוצריי החברה דיי יקרים , וכשהאייפוד הפופולרי עולה 250-300 דולר , קשה לי להעריך אם המוצר יהיה זול יותר מהפוד כי לחברה (המעולה, מיותר לציין) הזאת היתה גם החוצפה לקחת קרוב ל 2000 ש"ח על דיסקמן, נקווה לטוב... 8)

פורסם

מוצריי החברה דיי יקרים , וכשהאייפוד הפופולרי עולה 250-300 דולר , קשה לי להעריך אם המוצר יהיה זול יותר מהפוד כי לחברה (המעולה, מיותר לציין) הזאת היתה גם החוצפה לקחת קרוב ל 2000 ש"ח על דיסקמן, נקווה לטוב... 8)

האמת היא שזה היה מחירו של ה SlimX בארץ, בחו"ל עד כמה שאני זוכר הוא היה הרבה יותר זול.

את ה IMP-100 שלי קניתי ב 170$ בחו"ל לפני משהו כמו שנתיים (אולי יותר, אני לא זוכר) וזה מחיר זול בהתחשב בכך שבאותה תקופה זה היה המכשיר למוזיקה ניידת.

פורסם
  • מחבר

בעעע, ניסיתי לשלוח בערך 3 פעמים הודעה על המחיר, כול פעם האקספלורר קורס :(.

נו מילא.

בכול מקרה, המחיר הרשמי בארה"ב של הSlimX הנוכחי הוא200 דולר, וניתן להשיג אותו ב170. בכלל לא זול.

עושה רושם שדווקא יש לו גלגלת, בשלט(ואני לא מדבר על הדבר הענק הזה בצבע כסף, אלא בצד - קטן, בצד). כמו לסלימקסים למינהם.

בכלל, iRiver הולכים על גישה שמתחילה להתפס גם אצל יצרניים אחרים(פנסוניק לדוגמא), שהממשק העיקרי לנגן צריך להיות בשלט,

אני אישית מסכים איתה, הכי נוח להשאיר את הנגן בכיס\תיק ולבצע את עבודת השליטה בהמשך הכבל של האוזניות.

(והעיצובי שלטים שלהם קצרו שבחים רבים בביקורות בעבר)

פורסם

שום דבר... הIMP-550 שולט! :jump:

550-ga-07.jpg

פורסם

people, are you insane?

what's wrong with a "cheap" NetMD MiniDisk?

50+ operating hr./ 20+ hr.with rechargeable bettery

2$ 80mins. recordable mediaes (I use LP2 - 160mins and it still sounds better than a 192kbps mp3 file)

all of them has LCD some are better than others (usually the more expansive once)

some supports groups (kinda like directories)

and for the average price of 1000 nis cheaper than the iPod.

פורסם

f_iriver_imp550.jpg

שלכם תמורת 250$

פורסם

ביגדיק - אל תעלה פה נושא מתרדים ישנים , אין בכלל מה להשוות את מכשירי ההארדיסק הקטנים למינידיסקים נט אמ די. זה בעיקר תלוי באופי שמיעת המוזיקה שהוא מוגבל במינידיסק נקודה - וזה משפיע המון. לי היה גם וגם ואין מה להשוות , וזה לא שהמינידיסק גדול ולא נוח (להפך היה לי אחד יקר מאוד ורזה ופצפון) אלא אופן שמיעת המוזיקה נחות הרבה יותר , וחזרתי על כך בלא מעט תרדים. כמו שבבית אתה לא מגביל את עצמך לאיזה דיסקים בודדים תשמע כל פעם - אין שום סיבה שתגביל את עצמך בחוץ , ושוב מתוך נסיון - עם מינידיסק אתה תשמע הרבה פחות מוזיקה והרבה פחות גיוון של מוזיקה לעומת מה שתשמע עם אייפוד או במילים אחרות - תהנה פחות ממוזיקה , ושלא לדבר על נוחות (כל מה שדרוש זה כיס בודד). אין שום סיבה שתשמע כל פעם את דיסק "הלהיטים" שאתה מוריד מקאזה כל פעם , תוך שנייה יכול להשתנות לך החשק (מהמון המון המון נסיון) , ולמה לך לבחור איזה דיסקים תיקח לדרך (אם זה יציאה קצרה זה תמיד אחד - ולפעמים הוא לא מתאים ל"מוד" שלך באותו רגע ומה אז?) ובכלל - רק ביום שהמינידיסק יוכל להחליף את הקומפאקטדיסק/מחשב שלך בבית לשמיעת שירים - תוכל בכלל להשוות. כי אני משתמש באייפוד גם כגוקבוקס בייתי , ואני בכלל לא מרגיש את ההבדל בין להאזין בבית ללהאזין בחוץ (חוץ מאזניות שתקועות באזניים). וביננו , בבית (אם יש לך מחשב ומערכת באותו החדר) דרך מה אתה מאזין יותר - מחשב או נגן קומפאקטדיסק ? עכשיו אתה מתחיל להבין ? .. *ולכל ה"אוהבי מוזיקה בכאילו" או אלו ששומעים מוזיקה בחוץ בשביל "לא להשתעמם באוטובוס" - אנא אל תעלו כאן טיעונים כמו "10 שירים זה מספיק" או משהו לא ענייני אחר... (תודה ;) ).

ו.. בנוסף שיר מינידיסק בLP2 לא , אפילו בכלל לא יותר איכותי מMP3 ב 192 , הכל קשור בזה שצריך לדעת איך ועם מה לדחוס MP3 , בגלל שהאמ פי כלכך נפוץ אז יש גם מלא חרא. כמובן משתמשים בצורה הכי איכותית. סביר להניח שאתה קראת כל מיני סקירות והשוואות , רוב החומר על המינידיסק ברשת נכתב בתקופות של 1997-2000 - תקופות המלכות של המינידיסק ,אז MP3 היה לא מספיק איכותי ומאז MP3 השתנה , כיום יש את LAME 3.9X וקצב ביט משתנה , והLP2 של המינידיסק למרות שנשמע בהחלט טוב , עדיין יש לו מספר עיוותים מציקים (שונים מאוד מעיוותים של MP3 נגיד) ולא תמיד אפשר להשוות אותו לMP3 איכותי או LP1, למרות שהוא דיי מספק.

ורק לכל השוכחים - נושא התרד הוא הגאדגט החדש שלIRIVER שכנראה מהווה מתחרה ראוי ביותר לאייפוד ועוד מוצר חלומי לכל אוהבי המוזיקה והקומפקטיות 8)

פורסם

יש חדש?

פורסם

במבט ראשוני זה נראה ממש טוב...

בוא נראה מתי זה יגיע לשאר העולם, ולא רק ל-iRiver Japan...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים