פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר הרבה לוחות אם לא תומכים במקלדת אלחוטית בשלב הראשון של העליהפשוט תשיג מקקלדת PS/2 ממחשב אחר שיש בבית או משכן או מחבר.תחבר אותה ותעשה מה שאתה צריך, ותחזיר לואז תחשוב שאני עושה ביקור באיזה כפר ערבי בארץ ואין לי שם מקלדת ps/2 וחייב להיות פטרון אחר!
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מה זה חייב להיות ?חייב זה רק בבנק !אולי אתה רוצה גם מחשב עובד בלי חשמל בכפר ערבי ?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר מה זה חייב להיות ?חייב זה רק בבנק !אולי אתה רוצה גם מחשב עובד בלי חשמל בכפר ערבי ?אם אתה מתכוון להיתפלסף איתי אז אני מבקש ממך שלא להגיב לי.תודה.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אז תחשוב שאני עושה ביקור באיזה כפר ערבי בארץ ואין לי שם מקלדת ps/2 וחייב להיות פטרון אחר!אז תביא איתךכשהולכים לתקן מחשב חייבים להביא 3 דבריםמקלדת ps/2תקינהעכבר ps/2 תקיןוכרטיס רשת נתקלתי הרבה פעמים במצב שתקלה באחד משלושת אלה מונעת את התיקון וגורמת לי לחזור לאותו בית פעם שניה, אז זה חייב להיות ברכב
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מה זה חייב להיות ? חייב זה רק בבנק ! אולי אתה רוצה גם מחשב עובד בלי חשמל בכפר ערבי ? הפעם IVAN אני לא מסכים.. חייב זה בבנק ולשרותים...
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אני מזהיר את כולכם, שהדיון הזה לא ידרדר לספאם.בשביל הפרוטוקול, אני מסכים עם Vatos-Locos ועם ירח אפל, אבל הוא לא רוצה לנסות את ההצעות שלהם, הוא לא חייב.אם למישהו יש הצעה קונקרטית אחרת, הוא מוזמן להציע, אף לא הודעת ספאם אחת מעבר.כי הבא שיספים את הת'רד הזה יקבל אזהרה, ושלא תגידו שלא אמרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.