עבור לתוכן

מי היה מאמין??? אחד הדברים המוזרים שקרו לי...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עכשיו שמתי לב שהרטט לא עובד לי והמסך נכבה לפעמים... צריך כנראה עוד קצת ייבוש :cool2:

פעם היה לי מכשיר MP4 כזה עם 2 רמקולים קטנים ו-2 חיבורי אוזניות (עלה משהו כמו 150 שקל), ובטעות נכנסתי איתו לים המלח :-X

לו לא היה סיכוי... הוא היה שם איזה 5-10 דקות! כשפתחתי אותו היו שם כמה נגדים שחורים כאלה, מלא חומרים מוזרים והסוללה הפנימית נזלה כמו מטורפת... כנראה מלח + סוללה מלאה לא עושים טוב למכשירים האלה...

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הזמינו אותי פעם לשייט ביאכטה מדהימה, כמו של אונסיס אבל גדולה יותר. טוב, לא ממש גדולה, אבל יאכטה. בעצם זאת הייתה סירה קטנה ומצ'וקמקת, אבל למה להיות קטנוניים.

הפלגנו לנו בסירה בים הנורא והאכזר. כמו בספרו המהולל של ארנסט המינגווי, רק אנחנו מול איתני הטבע הפראיים, כאשר החרטום משתבר אל נחשולי הענק ופוסידון מאיים לשלח בנו את קילשונו ולטבע אותנו במחי יד... האמת שהיה זה יום קיץ די נחמד וסתם הפלגנו לנו בים התיכון כקילומטר מהחוף, אבל היה פוטנציאל לסערה, תמיד נפטון יכול לזעום ועל כן הקפדנו לא לשרוק ולא להעלות נשים לסיפון. בכל מקרה, הסירה ומלחיה עמדו בפרץ שכמעט והתרחש עלינו בכבוד.

ואז קרה הנורא מכל, הקברניט רב התהילה (החבר שלי) שהפליא במלאכת הניווט והוא מלח וותיק ומלומד בהילכות הים שכח להביא מספיק דלק והמנוע דמם לו שאנו מוטלים אל מול חוף טרשים והשידרית מאיימת להתנפץ אל הסלעים. חיש קל זינק לו הקברניט וחש לביתו להביא עוד דלק בעוד שאני קופץ מהסירה ומנסה לדחוף אותה הרחק מהסלעים. על מנת לשמור על קשר עם הקברניט, הוצאתי את מכשיר האלחוט שלי, מעיין מתקן פלא מבית היוצר של הממציא המהולל מרקוני (למעשה מוטורולה), מתוך הקופסא האטומה למים, שם אני גם שומר את טבק ההרחה האהוב עלי ואת אבק השריפה של אקדחי. וכך, בעוד אני שקוע במים עד חלצי ונאבק בדופן הסירה, ידי האחת אוחזת במכשיר האלחוט ואני מדבר עם הקברניט אשר על היבשה ומתאם את העזרה והחילוץ. כך עד ששב הוא עם הנוזל יקר המציאות והפלגנו אל חוף מבטחים.

למרבה הצער, להבדיל מנוקיה, מוטורולה שוב פעם הוכיחו איזה יצרן פלפונים עלוב הוא והמכשיר צרוב רסס הים חדל לעבוד יום למחרת. תנצבג"ה (תהה נשמתו צרורה בצרור גלי הרדיו).

פורסם

יוו אחי פעם היה לי גם את הפלאפון הזה. זה הפלאפון הכי נוח, הכי טוב והכי עמיד שאי פעם יוצר.

חבל שההורים הכריחו אותי להחליף לאריקסון.

פורסם

אני רק לא מבין למה אתם מדברים עם פלאפון שנפל לאסלה?! :P

פורסם

חח הרסת אותי בקטע שאבא שלך שם אותו בטוסטר אובן ל40 דקות, חח בטח חשב זה פיצה :lol: :lol:

פורסם

הפלאפון שלי היה בכיס שלי במים לדקה בערך לפני חודש + והוא עדיין לא עובד

nokia 6131

:bash:

רציתי לפרק לו את המכסה אבל צריך איזה מברג מיוחד כזה :s05:

פורסם

היה לי בדיוק אחד כזה שנפל לי לאסלה, וחזר לפעול בסופו של דבר כמו גדול. הפלאפונים האלה של נוקיה הם כמו ג'וקים, יכולים לשרוד שואה גרעינית!

ג'וקים לא עובדים כשהם על הגב

לי אף פעם לא הייתה הזדמנות לבדוק את נושא העמידות למים, הפלאפונים שלי אבדו לפני שהספקתי לבדוק

פורסם

ג'וקים לא עובדים כשהם על הגב

לי אף פעם לא הייתה הזדמנות לבדוק את נושא העמידות למים, הפלאפונים שלי אבדו לפני שהספקתי לבדוק

בדקת אמידות למים של ג'וקים הא? ;D

פורסם

גם לי היה כזה, נפל לאסלה יבשתי עם פן וחזר לעבוד.

היום הוא אצלי במגירה משמש כמכשיר חלופי, שעוד עובד היום.

חח הסיפור עם הטוסטר מזכיר לי שאמא של חבר שלי, הכניסה את הפלאפון לתנור(אחרי שנפל למים) על חום גבוה והפלאפון פשוט התעוות ושינה את צורתו :lol: :lol:

פורסם

אני זוכר בזמנו את הביקורת שעשו לדגם הזה בYNET:

יתרונות:

1. יחזיק מעמד גם אם זרקו אותו מהרכבת.

חסרונות:

1. אחרי שבועיים יתחשק לך לזרוק אותו מהרכבת

פורסם

ה 3510 שלי שרד נפילה מ 3 קומות על מרצפות, תחרות מי זורק הכי גבוה על דשא, תחרות מי מצליח לפרק את הפלאפון לכל החלקים האפשריים בזריקה על קיר, והטלת כדורי ביליארד עליו. בסוף הוא נפל לי בשוגג מהיד והתפוצץ לו המסך. קיבלתי מכשיר מחודש (ושלם) מהביטוח ואז החלפתי פלאפון חעחע.

פורסם

אני זוכר בזמנו את הביקורת שעשו לדגם הזה בYNET:

יתרונות:

1. יחזיק מעמד גם אם זרקו אותו מהרכבת.

חסרונות:

1. אחרי שבועיים יתחשק לך לזרוק אותו מהרכבת

זה היה בנענע... וגם אני זוכר את זה.. :kopfpatsch:

פורסם

הנוקיה 3510i הוא חסין כל, משתמשים בו באפודי מגן ובשריון של טנקים, אי אפשר להרוס אותו...

השתמשתי בכזה 6 שנים והוא עבר כל התעללות אפשרית, כולל נפילה מחלון של רכב ב 140 קמ"ש וצלילה במכונת כביסה...

צל"ש לנוקיה

פורסם

אז ככה,

הייתי דיי מטומטם וחיברתי את הסאנסה E250 שלי למטען USB של איזה נגן סיני שהיה לי פה.

הוא קיבל זרם כנראה חזק מדי, ונדפק...

המסך נתקע והיה קצת כמו שלג כזה אבל בשחור.

אבא שלי לקח אותו ושם במקפיא

אחרי יום-יומיים הוא מתקשר אלי ואומר שזה עובד... :-X

מסקנה - אם איזה מכשיר מתחרבש לכם - לפריג'דר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים