עבור לתוכן

הגדרה של תיקיות עם תמונות שיהיה על כל הגודל של התיקייה כברירת מחדל!(הסבר בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי נניח מלא תיקיות של מוזיקה ודיסקים עם תמונות וכו', ובמקום שהוא מראה רק חצי מהתמונה(לא מגדיל אותה על כל התיקיה) שהתיקיות ממוזערות(תצוגה->> תמונות ממוזערות), ולהגדיר ידנית כל פעם לתיקיה תיקיה ע''י -->> קליק ימני>, מאפיניים>, התאמה אישית>, בחירת תמונה>, החל, אישור

האם יש איזשהי דרך להגדיר בווינדוס כברירת מחדל שכל תיקיה שיש בה כמה תיקיות עם תמונות, נניח דיסקים וכו', יזהה אוטמטי,- אז שיראה את התמונה על כל התיקיה מבלי שאני אצטרך לעשות את זה לאחד אחד ידנית כל פעם ע''י ההתאמה אישית , בחירת תמונה וכו' ?

מישהו מכיר?

תמונה מצורפת להמחשה...

54940259rq1.png

(ניסיתי לסמן כמה תיקיות ביחד, ולעשות בדרך הרגילה של מאפיינים , התאמה אישית, הבחירה של התמונה, אבל הוא עשה את אותה תמונה בכל התיקיות, מן הסתם..)

עוד המחשה:

48618447xd9.png

ככה זה נראה שיש תיקייה שמוגדרת בתמונות ממוזערות, בקטן ולא על כל התיקיה, וצריך להגדיר באחד אחד שהתאמה אישית ולבחור את אותה תמונה.. זה נורא מייגע ומציק. אני רוצה שיראו את זה התמונה על כל התיקייה, כברירת מחדל בכל תיקיה ותיקיה במחשב שאני אעשה הגדרת תיקיות כממוזערות, ולא אצטרך להגדיר אחת-אחת.. ואני לא מחפש שזה יראה לי את את התמונות כמו שצריך באיזה נגן מדייה פלייר או משהו בסגנון, אני רוצה את זה על התיקיות..

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

השאלה איך הוא ידע איזה תמונה בדיוק להציג בכל תיקייה גם אם זה יהיה אוטומטי.

פורסם
  • מחבר

יהיה מדובר רק בתמונה אחת, לא יותר.. בכל תיקיה תיהיה תמונה אחת(ככה בא קבוע בד''כ, לא עוד כמה תמונות)

ושידע אוטמטית את אותה תמונה להגדיל כל התיקיה.

אפשר לעשות דבר כזה?

פורסם

תיקח בחשבון שWMP יוצר כמה תמונות לכל ספריה של אאודיו.

פורסם
  • מחבר

על איזה WMP אתה מדבר?

מדייה פלייר?

לא משתמש בנגן הזה בכלל..רק הבהרתי שלא יבואו לי עם רעיונת יצירתיים : " תפתח את הפלייליסט של האלבום ותראה תמונה בצד במדייה פלייר"

אני יכול להגדיר שהוא יראה את אותה תמונה[היחידה] כברירת מחדל? (על התיקייה כמובן.....)[br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 15:56:29

?
פורסם

אז ככה, בוא אני אסביר לך איך כל הקטע הזה עובד.

ברגע שאתה נמצא בתיקיה, ובוחר שהתצוגה תהיה ב ,THUMNAIL, או בוחר התאמה אישית לתמונה של התיקיה, בכל תת תיקיה נוצר לך קובץ מערכת מוסתר בשם FOLDER.JPG או GIF תלוי איזה תמונות יש בו.

הקובץ הזה מכיל בעצם מספר תמונות ממוזערות, שזה מה שאתה רואה בעצם. או את התמונה הבודדה שבחרת בהתאמה האישית.

מה שאתה יכול לעשות, זה למחוק את כל הקבצים בתיקיות האלה, בכל תיקיה אצלך יש כרגע קובץ כזה בגלל שאתה במצב THUMBNAIL. תעשה פשוט חיפוש על התיקיה הראשית של האלבומים לקובץ שנקרא FOLDER, ותמחק את כולם.

אם אתה לא רואה את הקבצים, כנס להגדרות תיקיה -> תצוגה, ותבטל את הוי מ"הסתר קבצי מערכת". שים לב! אני לא מדבר על לבטל הסתרה של קבצים מוסתרים, אלה ביטול הסתרה של קבצי מערכת!

אחרי שמחקת את כל התמונות שנקראות FOLDER, תעשה שוב חיפוש על התיקיה הראשית של האלבומים שלך, וכל קובץ שאתה רוצה שיוצג בתור האייקון של התיקיה, תשנה את השם שלו ל FOLDER.JPG או GIF, תלוי בסיומת המקורית של הקובץ.

פורסם
  • מחבר

תודה שהסברת

עשיתי מה שאמרת, מחקתי את הFOLDER.JPG גם אפילו Thumbs של הקובץ מערכת, ועדיין זה לא מגדיל לי את התמונה על כל התיקיה כברירת מחדל..

פורסם

כנראה שלא קראת עד הסוף.

התמונה שאתה רוצה שיראו אותה, תשנה את השם שלה ל FOLDER.JPG

ניסיתי אצלי וזה עובד.

פורסם
  • מחבר

צודק, סליחה לא שמתי לב

עשיתי את זה(לא הצלחתי בהתחלה, ההייתי צריך גם להגדיר שיראה לי סיומות לקבצים מוכרים) ..

ואני לא מבין ממש את הרעיון.. מה , אני אצטרך לשנות בכל תיקיה את הקובץ תמונה לFOLDER.JPG ?

אז מה עשיתי בזה.. יש לי יותר מעשרת אלפים כאלה

זה יהיה חד פעמי להכל?... אני לא מאמין..כי ברגע שאני אפרמט את הווינדוס, אז הוא יעלים הכל ומחדש יתחיל..(שאני צריך להשים תמונות ממוזערות, ויתחיל מחדש לכתוב את הThumbs.db של אותה תייקיה ספיציפית, וכו' וכו'..)

ולגבות אחד אחד זה סיפור..

זה לא נותן לי ממש פתרון..

פורסם

למה אחד אחד??

בשביל זה אמרתי שתנסה לעשות חיפוש לתיקיה לקבצי JPG, ואז תשנה לכולם בבת אחת את השם ל FOLDER.JPG.

זה יהיה יעיל במידה ובאמת יש רק קובץ אחד בתוך התיקיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים