עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך ב-600-700 ש"ח למשחקים...

Featured Replies

פורסם

אוקי אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש כרטיס מסך ב-700 גג!

השימושים שלו בעיקר משחקים!

תודה...

פורסם

Radeon 9100 64MB

פורסם
  • מחבר

בקשר ל-9100 זה נכון שרק SAPPHIRE מוכרים אותו?

פורסם

אני בטוח שלא רק הם

אבל לא ראיתי בארץ של חברה אחרת

-- יש גם

powercolor..

פורסם
  • מחבר

אני משער שה-SAPPHIRE עדיף מה אתם אומרים על ה-ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR שעולה 654 ש"ח?

פורסם

אני משער שה-SAPPHIRE עדיף מה אתם אומרים על ה-ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR שעולה 654 ש"ח?

עדיף

R9100

פורסם

ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR

עולה כ650 ש"ח אצל הדובים.

Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card

עולה כ820 ש"ח בPCH

GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster

עולה כ950 שקל אצל הדובים.

1) הכי מתאים לתקציב.

2) לא יודע אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון, אבל רק שתדע מה האופציות שלך.

3) אם תוכל להגדיל ב20% את התקציב שלך פשוט אין לך מושג איזה שיפור ביצועים אתה תשיג, ואתה עוד רוצה כרטיס למשחקים ! זה ממש ממש ממש משתלם התוספת הזאת, אם תוכל להוסיף זה ממש יהיה טוב בשבילך - תחשוב קדימה, יש פה גם תמיכה חשובה בDX9, גם יכולות המהרה קיצוניות שיתנו לך הרבה יותר ביצועים, גם מחיר טוב מאוד בשביל התמורה, אז מה יכול להיות רע?

אם הפיתוי לקנייה מיידית זה מה שיגרום לך לא לקנות את המוצר הזה אז זה יהיה צעד ממש טיפשי, תחסוך עוד קצת כסף זה ממש יתן לך הרבה!

אם אתה לא יכול לקנות את הכרטיס השלישי (וחבל מאוד מאוד שכך) וממש ממש אתה לחוץ בכסף כך את הכרטיס הראשון, יוצא הכי משתלם בתווך התקציב.

פורסם
  • מחבר

אם הוא ייתן שיפור ביצועים גדול אני יחכה ויחסוך את ה-250 ש"ח...

אם יש עוד מה להציע אני פנוי להצעות נוספות...

פורסם

הוא אכן יתן שיפור ביצועים גבוה יותר, בגלל הDX9 וגם בגלל שהוא מבוסס על הדור החדש של ATI

BTW- You took my nick :'(

פורסם

אם הוא ייתן שיפור ביצועים גדול אני יחכה ויחסוך את ה-250 ש"ח...

צעד נבון (אם תעשה אותו) ...גם אני מציע לחכות קצת ולהגדיל את התקציב...

פורסם

אולי אני לא מעודכן , אבל ל 9600 אין גירסת אולטרה שהיא זאת המדוברת כמעולה ? (שלפעמים עוקפת 9500 פרו ולפעמים נעקפת ע"י 9500 פרו), שוב אני לא ממש מומחה לעניני הATI החדשים , אבל לפי השם זה ממש לא נשמע כמו אולטרה (למרות שמאוד מאוד מבלבל לחשוב שכן).

טוב - כנראה טעות שלי , באיזה סקירה שקראתי כנראה השתמשו במינוח "אולטרא" כשהמינוח הוא בעצם פרו , מבלבל יותר מיזה כבר אין...

פורסם

אולטרא של של NVIDIA בסדרת הGEFORCE.

ATI משתמשים בשם PRO

פורסם

albatron geforce 4ti 4200 64MB DDR

פורסם

טוב , אני גם כן מצטרף להמלצה הנ"ל (אלבטרון TI4280TD 64 mb) הכי מתאים לתקציב שהוצע וזה עדיין 320 ש"ח פחות מה9600 פרו עליו דובר (תוספת של 50 אחוז זה לא מעט). לפי הסקירות ברשת , במשחקים בני זמנינו הבדלי הביצועים הם לא כאלו גדולים , ולפעמים אפילו לטובת הגיפורס 4 , כמובן ששימוש ב AA ו AF לא נכלל כאן , אבל אם קונים כרטיס בשביל ביצועים , AA וAF בפחות מ 9700 פרו לא נראה לי בכלל כדאי במשחק חזק בין ימינו. מה שכן תמיכה עתידית וסביר שביצועים טובים יותר במשחקי DX9 אכן תצא מה9600 פרו הנ"ל אבל צריך לזכור שני דברים - האחד שלפי נסיון העבר והמצב כרגע יקח לא מעט זמן עד שבכלל יצאו משחקים כאלו (ויותר מאחד שניים). והדבר השני הוא שכשיצאו מספיק משחקים שינצלו את הDX9 המתקדם יותר של הכרטיס - הוא יחשב דיי רמת בסיס כמו שהGF3 היום , מריץ את המשחקים נורמאלי - אבל לא תחת ההגדרה של ביצועים טובים ולא בצורה שנותנת לנו להרגיש שהכסף הרב שהשקענו (כן 1000 ש"ח זה הרבה) שווה כל אגורה. ככה שהקונה פשוט צריך לראות את המצב כ 650 לאלבטרון או האם שווה להשקיע עוד 50 אחוז (320 ש"ח) למשהו עתידי שכרגע אין לנו מושג מה הוא בדיוק (אף אחד עוד לא עשה בדיקה ל UT2004 - נכון ? 8) ). ושוב אני לוקח את דוגמת העבר - אנשים שהשקיעו בGF3 למיניהם רק כי יש להם תמיכה "עתידית" בDX8, אבל משחקי הDX8 מפגינים ביצועים טובים בעיקר על סדרת הGF4-TI.

*הרושם הוא הבעלים של כרטיס GeForce 3 Ti200 במהירות של TI500.

:hat:

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל כל אחד אמר משהו אחר.

עכשייו אם יש באנצ' של הכרטיסים הנ"ל זה יעזור תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים