עבור לתוכן

WTF is going with the weather??

Featured Replies

פורסם

אני גר ברמת-גן ואני יכול לבשר לכם בשידור ישיר או חי איך שאתם רוצים, שהיה כאן טפטוף קליל אני חוזר טיפטוף קליל אני חוזר שוב טיפטוף קליל בלבד אבל גם פה יש אובך הכל צהוב בוחוץ 40 מעלות אי אפשר להוציא את האף מהחלון אחרת הוא יתמלא באבק בקיצור חרא חרא חרא מה שהולך כאן נקווה לטוב!!!

• תגובות 43
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DAMN

אני חושב שאנחנו חיים במין מטריקס, והמתכנת שלנו מנסה לשדרג אותנו.

לא נראה לי שהוא מצליח, רק שלא יפרמט אותנו...

פורסם

וואי וואי לא תאמינו מה קרה.

אני יושב מיסתבכל TV פיתאום מתחיל לרדת כזה גשם תוך 20 שניות יש משהו כמו ס"מ 1 של מים בגינה שלי ואי איך הגשם פה מישתולל

(בני-ע"יש) :o

פורסם

אזור נהריה - טיפוטים לסירוגין, החום-צהוב מתחיל להתפזר, חום איימים (ולחות מפחידה ביותר - ים) ושמיים מלאים עננים.

אני מאוד מקווה שבלילה יהיה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

יצאתי עם הכלב שלי ל10 דקות שיעשה את צרכיו פתאום מתחילות לרדת טיפות, אבל וואחד טיפות גדולות, ואני עם חולצה

לבנה ואיפה שנופלת טיפה אז יש גם בוץ! ביזארי ביותר.

וגם יש ברקים ורעמים! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.

שכן שלי עושה היום חתונה בבית שלו... בחוץ! מסכן... חשב קיץ אין מצב שירד גשם... LOL... אבל זה קצת עצוב.. מסכן :-\

עריכה: אני מנצל את המזג אוויר בשביל לעשות טיסה בREAL WORLD WEATHER ב FS2002, מישהו רוצה MP?? שירשום מהר

כי אני ממריא עוד 10 דקות...

פורסם

אנשים, YOU ARE LATE.

אצלנו ירד גשם כבר ביום ראשון ;D ;D

פורסם
  • מחבר

אנשים, YOU ARE LATE.

אצלנו ירד גשם כבר ביום ראשון ;D ;D

אצלנו???

נ.ב

אף אחד לא רוצה Flight sumulator 2002 Multi--player??

פורסם

יש מצב של סופות חול ארצישראליות?

פורסם
  • מחבר

יש מצב של סופות חול ארצישראליות?

שו? למה אתה מתכוון?

פורסם

חזרתי לפני חצי שעה מהמשחק (כדורגל וכדורסל) ומה אני יומר לכם?......

תתפלאו אבל דווקא לא כל כך חם :o אבל מגעיל משהו פחד :P.....

בוא נגיד אני משחק ואני צמע.... אז אני שותה, הבטן מלאה אבל מה הגרון והשפתיים יבשות משהו פחד ולא משנה כמה אני שותה.......

עכשיו חזרתי הבייתה חיסלתי בקבוק של חצי ליטר כששתיתי עוד איזה ליטר במגרש.....והדלקתי מזגן......עכשיו יותר טוב אבל עדין הגרון והשפתיים יבשות.....

הא כן ושיחקתי איזה שעה וחצי בכדורגל וגם בכדורסל ואז הלכתי הבייתה.. ולמרות שזה לא כל כך הרבה זמן הרגשתי חרא....

ושוב אני אומר לא היה כל כך חם!!! שיחקתי בחום בהרבה יותר גבוה אבל בכאלה תנאים לא....

פורסם
  • מחבר

מאוד מעניין איך המזג האוויר עכשיו באוגנדה ???

פורסם

אצלנו= נ'נ'נ'ננתניה!, אה, אהאואהאו! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים