פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר אצלנו השמים כתומים :AR15: כנראה עומד לרדת גשם חומצי :asthanos: בטח מ"חיפה כימכלים" :AR15: גם אצלי ממש הכל כתום, כאילו יש על העיניים שלי נייר צלופן.. נ.ב טמפ' - מעבד: 46, לוח 42, בלי מזגן... המחשב נשאר "קריר" בצורה טובה יחסית, בחורף הייתי במעבד על 32 בערך... IDLE
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש יש תסתכל היה טפטוף קלטוב יכול להיות (אומרים לי שהיה קצת) אבל אין שום זכר על המדרכה או בוץ או משהו...עריכה- בקשר לתאוריה שלי של החיזרים, עכשיו ראיתי איזה משהו לבן נופל על מכונית והעזקה הופעלה. עכשיו חיבו את העזקה והיא שוב נפעלה
פורסם 2003 במאי 2922 שנים מחבר אני אצטט את כתב הדיילי שואו בעיראק: "מתי, חוץ מיום הדין, השמים כתומים???" אתה אומר שיום הדין הגיע??? : אז אולי כדאי לי לפתוח תמזגן ולעשות OC רצחני עד שישרף ??? גם ככה לא ניהיה פה מחר...
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אין אין... זה פשוט משוגע... אני יוצא החוצה לסיגריה, ואני אפילו לא צריך להדליק אותה מרוב החום! חם מוות, השמיים כתומים, ואז פתאום מתחיל לרדת גשם! כאילו מה קשורררררררררררר?!?! אין מה להגיד אבל, הכל ביחד היה מצחיק
פורסם 2003 במאי 2922 שנים ת"א יבשה כמו מדבר, חבל שלא יורד גשם. זה נראה כאילו ה' משחק בפוטושופ מהשמים ;D עושה פילטרים :lol: לא שאני מאמין אבל סתם... D:
פורסם 2003 במאי 2922 שנים חחחחחחח בחוץ שרב כבד! השמיים כתומים אבל לא יורד גשם! דרך אגב אני מבאר שבע פה זה מדבר רציני
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אצלנו השמים כתומים :AR15: כנראה עומד לרדת גשם חומצי :asthanos: כנ"ל וגם חשוך. מה זה ליקוי שמש?
פורסם 2003 במאי 2922 שנים חחחחחחח בחוץ שרב כבד! השמיים כתומים אבל לא יורד גשם! דרך אגב אני מבאר שבע פה זה מדבר רציני אני רואה יש פה כמה חברה מבאר שבע גם אני ומגעיל פה רצח
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אצלנו השמיים התכהו למעיין צהוב-כתום כההזה הוריד את הטמפ' קצת אבל עדיין אני חושב שעברו 8 שנים מאז הפעם האחרונה שראיתי שמיים כאלה אבל זה היה יותר קרוב לחורף אז ירד גשם חזק שניקה את השמיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.