עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעת על ניידים של ג'יגהבייט (איכות גימור, חום ורעש, שירות מעבדה,,,)

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???

פורסם
  • מחבר

מישהוא??????

פורסם

קרא את חוקי הפורום אסור להקפיץ, כולה עברו 40 דק' בין הודעה להודעה ועוד אחרי 12 בלילה אתה מצפה לשלל תשובות?

בכל מקרה לי אין ניסיון איתם, הם עוד דיי חדשים בסצנת הניידים ולכן בד"כ עדיף ללכת על אלו עם היותר ניסיון, אבל בהחלט יתכן שהם יהיו עדיפים על זולים אחרים כמו MSI או ACER.

מה תחום המחירים שאתה מעוניין לשלם?

פורסם

טוב אז ככה לי יש את ה W566N אחלה מחשה אני מרוצה ממנו מאד יש לי אותו כבר חצי שנה ככ שאני יכול להביע דעה..!

שלך זה דגם שונה אבל מאותה משפחה..!

אני מרוצה מרובו..!

זמן סוללה חלש ברוב מחשבי הג'יגהבייט.

אצלי רמקולים לא חזקים זהו..!

אם יש לך שאלות ספציפיות יותר שאל!

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה לא קראתי את החוקים בעיון ומעכשיו אני אדע.

בכ"א אני מעוניין לדעת אם אחרי המפרט הנהדר והמחיר הטוב יש גם דברים לא טובים שאני צריך לדעת עליהם כגון רעש והתחממות או שירות לא מוצלח.

האמת שאני לא הראשון ששואל פה באתר ובמקומות אחרים על הניידים של ג'יגה בייט ובגלל שהם חדשים ומאד מפתים הרבה ישמחו לשמע חוות דעת עליהם בכ"א אני מאמין שכך.

פורסם

שאל ספציפית כי קשה לי נתתי סקירה כללית למעלה..!

שירות טוב לי אישית התקלקל הסידירום נכנסתי ותוך 5 דקות יצאתי עם חדש!

כל השאר אמרתי יש לי אותו חצי שנה עובד נון סטופ כמו שצריך שווה כל שקל!

פורסם

בתור אחד שמוכר מחשבים אלו הם ברוב בזמן מחשבים מצויינים

ונראים גם מצויין

בדגם 566U לפעמים נתקלתי בכונן DVD רוטט ומרעיש קצת יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים