פורסם 2003 במאי 3022 שנים לי חשוב יותר הביצועים תחת OC מאשר בלי OC, אבל לפי דעתי צריך בנצ'מארק בלי ועם OC.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לאובר קלוקר הרציני שאין אחד כזה בפורום.הביקורת הזאת אל שווה כלום לדעתי אם היא לא בודקת את יכולות שני הלוחות בסטוק..שזה בעצם מה שאתה משלם עבורוa-v אני לא מאמין שאתה אומר דבר כזה יש מלא אנשים שלוכחים את הOC ברצינות! לפחות איזה 15 אנשים THE BYTER שהוא הכי רציני בנושא ,אני ;D וכו'
פורסם 2003 במאי 3022 שנים האנשים שמתעניינים בלוחות האלה הם בעיקר מי שהולך לעשות OC ולכן חשוב לדעת מה הגבול ההכי עליון של הלוח.ואני בטוח שכל אחד ישמח לדעת מה הלוח שהוא הולך לקנות שווה.ובכלל צריך להגיד תודה ל מאפיסטו שהוא טורח לכתוב את כל הבדיקות שלו. (למרות שאני בטוח שהוא רק נהנה מזה ;D)
פורסם 2003 במאי 3022 שנים a-v אני לא מאמין שאתה אומר דבר כזה יש מלא אנשים שלוכחים את הOC ברצינות! לפחות איזה 15 אנשים THE BYTER שהוא הכי רציני בנושא ,אני ;D וכו'אה..כותבים ביקורות ל15 אנשים? שהם כמה מכלל הצופים באתר?זה בדיקו כמו שלא מודדים יכולות OC של עמבד לפי התוצאות שלו עם LN2
פורסם 2003 במאי 3022 שנים יאללה אני במתח, בתור בעליו של NF-7 REV 2.0 אני נאלץ להמר על שלי למרות שיש לי הרגשה חזקה שהאפוקס לוקח... גם או הוא לוקח בקצת, או אפילו טיפה נחות ממנו יש לו המון פיצר'ים שעושים אותו משתלם מאוד...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים יאללה אני במתח, בתור בעליו של NF-7 REV 2.0 אני נאלץ להמר על שלי למרות שיש לי הרגשה חזקה שהאפוקס לוקח... גם או הוא לוקח בקצת, או אפילו טיפה נחות ממנו יש לו המון פיצר'ים שעושים אותו משתלם מאוד... מסכים איתך , והוא עולה בערך 100 שקל יותר.... ככה שאתה בעקרון משלם על הפיצ'רים.. אני חושב שאני אחליף את ה-8RGA+ שלי אליו....
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר אני כמובן לא יגיד מי ניצח פה בפורום אבל אני יכול להגיד שאני לא הופתעתי.התפתחויות בקרוב.לגבי הקירור :הלוח מגיע עם קירור פיצי לגשר צפוני ובביוס ניתן לתת לו 2 וולט לכן מי ששפוי בדעתו יחליף את הסינק.היות וגם האביט עבד מוד דומה אין סיבה לא לעשות את זה.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לאי פוקסים באופן כללי יש בעית קירור של ה"גשרים שלהם"שלא נדבר על הזילזול של הקירור ב8RDA+
פורסם 2003 במאי 3022 שנים ב-8RDA3+ כמו ב-8RGA+ נעשתה עבודה טובה מעט יותר, וטובה מזה של האביט בכל הקשור לקירור ישר מהמפעל...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מסכים איתךאבל שאלה באופן כללי למה לעזאזל הקירור כל כך גרוע!?הראי יצרני הלוחות יודעים לאיזה קהל יעד מיועד הלוחאז למה לא להשקיע עוד קצת !?כולה סינק ומאוורר שיעשו את השינוי הקטן אך המשעמותי!באמת חבל...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים ב-8RDA3+ כמו ב-8RGA+ נעשתה עבודה טובה מעט יותר, וטובה מזה של האביט בכל הקשור לקירור ישר מהמפעל...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים בסדר נעשתה עבודה טובה!אבל לא מספיק טובה!עובדה שאנשים מעדיפים להחליף את הקירור שמגיע עם הלוח !קשה לשים סינק טוב ומאוורר קטן !?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.