פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר הכוונה שאם ה8RDA3+ שעופר בודק עכשיו יהיה טוב אני יחליף לאחד כזה את האביט שיש לי.אני יבדוק אותם ראש בראש.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מחבר היות וכבר יש מנצח די ודאי בין השנייםאין לי בעיה להוסיף עוד אחדתדאג לי לדיסק קשיח !!!
פורסם 2003 במאי 3022 שנים חחח לא יפה ! טוב בהצלחה.... לי עוד חודש בערך צפויה להיות התלבטות : 8RGA+ 8RDA3+ NF-7 rev2 אז הביקורת באמת תעזור לי !
פורסם 2003 במאי 3022 שנים היות וכבר יש מנצח די ודאי בין השנייםאין לי בעיה להוסיף עוד אחדתדאג לי לדיסק קשיח !!!נו מי ניצח?!?!
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אני שם כסף על ה-RDA3+...מתאים לכם הימורים ?חחח...סתם זה היה בצחוק לא לצנזר את ההודעה שלי !!!!!!
פורסם 2003 במאי 3022 שנים טרם.אני כרגע מכין סינקים מתאימים לגשר צפוני ולבקרי מתחים. מה הטרה בביקורת אם אתה עושה מודים ללוח? זה לא משקף כלום למשתמש רגיל
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מי שבאמת ירצה לעבוד עם הלוחות האלה על באס גבוה יצטרך קירור מיוחד. ההשואה פה היא לא למשתמש הממוצא אלא לאובר קלוקר הרציני...
פורסם 2003 במאי 3022 שנים מי שבאמת ירצה לעבוד עם הלוחות האלה על באס גבוה יצטרך קירור מיוחד. ההשואה פה היא לא למשתמש הממוצא אלא לאובר קלוקר הרציני...לאובר קלוקר הרציני שאין אחד כזה בפורום.הביקורת הזאת אל שווה כלום לדעתי אם היא לא בודקת את יכולות שני הלוחות בסטוק..שזה בעצם מה שאתה משלם עבורו
פורסם 2003 במאי 3022 שנים גם לדעתי צריך לעשות קודם בדיקה ב-STOCK עם OC. ואז לשפר את הקירור ולנסות OC ! בפורומים האלו אני לא חושב על יותר מ-3 משתמשים שיעשו את זה והראשון שעולה לי בראש זה The_Byter... לדעתי צריך לעשות את הביקורת ללא מודים פיסיים ללוח , ואז לשנות סינקים והכל ולבדוק שוב
פורסם 2003 במאי 3022 שנים לאובר קלוקר הרציני שאין אחד כזה בפורום.הביקורת הזאת אל שווה כלום לדעתי אם היא לא בודקת את יכולות שני הלוחות בסטוק..שזה בעצם מה שאתה משלם עבורואין אחד כזה בפורום? הצחקת אותי...יש פה ללפחות רבע מהחברים קירור עצבני (בדר"כמאולתר) לצ'יפסט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.