פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני חשבתי בדיוק ככה ספק 405 וואט ב70 ש"ח אמור להספיק והוא מספיק כל עוד לא עושים OCכי שעושים והמתחים לא יציבים אז המחשב נופלואז מה זה שווה להשקיע בלוח מעבד וזיכרונות אם אי אפשר לעשות OC שיחזיק לעבודה לאורך זמן ולא סתם להגיע לכמה שיותר גבוה(OC)קיצר עדיף להשקיע בספק נורמאלי או לקוות ליפול על ספק ג'נרי יציב
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני חושזר על מה שאמרתי קודם, ספקים ב 80 ש"ח יכולים להתפוצץ בלי שום אזהרה.אנשים מתחילים להיות קמצנים במדינה הזו, קונים מארזים ב 150 ש"ח כולל ספק ומצפים שזה יחזיק את המחשב שלהם.המציאות היא שלפעמים זה יחזיק ולפעמים לא. לא תמיד אתם אפילו יודעים שהמסך הכחול מגיע מהספק, אתם חושבים שזה סתם עוד באג בוינדוס כאשר למעשה זה לא.אין שום סיבה להסתפק בפחות מ ספק 300 וואט של HEC.
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אני מסכים, אם לקנות אז מינימום HEC. אבל, להחליף ספק תקין שהוא לא זבל על מחשב עם כמה מאווררים...חצמזה: כשל מאוורר ==> 95% מרכיבים אלקטרוניים הרוסים!כמה אנשים מרכיבים מאוורר נוסף על המעבד כגיבוי?
פורסם 2003 ביוני 1222 שנים אם אתה לא עומד לעשות OC אז לדעתי פשוט חבל על הכסף.. רק תבדוק לפעמים שהמאוררים עדיין עובדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.