פורסם 2008 ביולי 2017 שנים שלום לכם!רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד)וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATEהשאלה שלי היא :מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים?(המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו)(כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום)מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה.אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון?תודה לכם!
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים כן, לקנות מקלדת חדשה ויקרה בהרבה יותר. מה שקורה זה שבמקלדות זולות, היצרנים שמים באותו מעגל כמה מקשים וכשאתה לוחץ על 3 או יותר מקשים בו זמנית שיושבים על אותו מעגל, נוצר קצר [הצפצוף] ולא נקלט כלום.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אי אפשר ךעשות כלום בנידון חוץ מי לקנות מקלדת חדשה ואיכותי אבל למה אתה צריךללחוץ על 3 מקשים באותו הזמן ?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר למשחקים.מצאתי דרך שלא יווצר קצר, שניתי בהגדרות למקש CTRL כנראה הוא לא באותו מעגל של מקשי החיצים.תודה רבה על התשובה ד"א.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.