עבור לתוכן

המחשב עשה ריסרט כבר פעם שניה ביומיים האלה...

Featured Replies

פורסם

אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב)

אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט...

היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע.

מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה.

נ.ב

הנה האשכול שרק פתחתי אתמול

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0

פורסם

גם שלי... נראה לי משהו באויר :cool2:

יש משהו שנקרא event viewer - אתה מגיע אליו ע"י right click על האייקון של My Computer ובחירת manage - שם תוכל לראות מתי ולמה זה קרה (לרוב).

תנסה לחפש משהו עם סימן קריאה צהוב או סימן אדום לידו, ככה תראה אם הייתה תקלה, וגם בדיוק מתי זה קרה.

זה עשוי לתת לך קצת יותר פרטים ולמנוע את הבעיה.

יש למשל הגבלת חיבורים של XP שלפעמים גורמת לקריסה של המערכת, ו uTorrent מגיע להגבלה מהר מאד.

יש כלי שנקרא TCPOptimizer (חוקי) שמאפשר לך לבטל את הגבלה. תנסה אותו. אבל שים לב שאם המחשב חלש, זה עלול להאט אותו נורא...

אגב, כדי ש uTorrent יעלה אוטומטית (וגם למשל שהחיוג לאינטרנט יהיה אוטומטי) - שים shortcut בתקיה בתפריט התחלה שנקראת "הפעלה" == "startup".

ואז כשהמחשב עולה - הוא יריץ את זה ישר וההורדות שלך ימשיכו למרות האתחול...

פורסם
  • מחבר

גם שלי... נראה לי משהו באויר :cool2:

יש משהו שנקרא event viewer - אתה מגיע אליו ע"י right click על האייקון של My Computer ובחירת manage - שם תוכל לראות מתי ולמה זה קרה (לרוב).

תנסה לחפש משהו עם סימן קריאה צהוב או סימן אדום לידו, ככה תראה אם הייתה תקלה, וגם בדיוק מתי זה קרה.

זה עשוי לתת לך קצת יותר פרטים ולמנוע את הבעיה.

יש למשל הגבלת חיבורים של XP שלפעמים גורמת לקריסה של המערכת, ו uTorrent מגיע להגבלה מהר מאד.

יש כלי שנקרא TCPOptimizer (חוקי) שמאפשר לך לבטל את הגבלה. תנסה אותו. אבל שים לב שאם המחשב חלש, זה עלול להאט אותו נורא...

אגב, כדי ש uTorrent יעלה אוטומטית (וגם למשל שהחיוג לאינטרנט יהיה אוטומטי) - שים shortcut בתקיה בתפריט התחלה שנקראת "הפעלה" == "startup".

ואז כשהמחשב עולה - הוא יריץ את זה ישר וההורדות שלך ימשיכו למרות האתחול...

תודה רבה על התגובה. כן קראתי קצת באינטרנט ורשום שזה יכול להיות בגלל ההגבלה הורדתי קובץ והעברתי את ההגבלה מ-10 ל-50.

זה בסדר ?

תודה שוב על העזרה :)

פורסם

תנסה ותראה, זה גמיש ממחשב למחשב.

תעדכן אם זה פתר, אני אשמח לדעת.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים