עבור לתוכן

איך מסירים pm מאייסיקיו.

Featured Replies

פורסם

מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה.

איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם.

שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת. ;)

פורסם

היא לא גלויה למי שמסתכל על האודות מבחוץ, כשאתה מזוהה בתור בעל החשבון ועורך את הפרופיל שלך היא כן גלויה.

פורסם
  • מחבר

אז זהוא שלא.. קראתי באיזה מקום איך עושים את זה ושקשה מאוד להוציא את זה.

וגם קראתי באיזה מקום שהרובוט של האייסיקיו שהמספר שלו זה 757555 יגלה אם יש לי pm מושתל באייסי שלי או לא אם אני ארשום pm icqnumber (במקום icqnumber אני ארשום את מספר האייסיקיו שלי) ואז הוא יעשה משהוא יגלה לי אם יש לי Pm ניראה לי.

אבל לא הבנתי אם צריך לשלוח אליו הודעה עם pm icqnumber או לשלוח לו הודעה באתר שלו באייסיקיו או משהוא אחר כדי שהוא יגלה לי ולא הבנתי בדיוק את הסדר של הכתיבה של ההודעה שאני אמור לשלוח לו.

אם מישהו מבין ויודע בזה בבבקשה שיעזור לי!! ??? אם ברובוט של האייסי או אם איך לבדוק אם יש לי Pm ולהסיר אותו (למרות שחבר שלי כבר הודה שהוא שתל לי Pm באייסי).

תודה לעוזרים! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים