עבור לתוכן

פקח נכבד!

Featured Replies

פורסם

חניתי ליד דיזינגוף סנטר. בבוגרשוב יש שני מגרשי חנייה שהיו מלאים. בכל מקרה, מצאתי מקום חנייה באפור, אז למה לשלם על חנייה? אז זה ליד צומת, אני אמור לדעת שאסור לחנות שם? זה לא הפריע לתנועה בכלל.

להוכיח שלא היה שום מקום לקנות כרטיס חנייה? נו באמת... הם גם יחזירו לי את הכסף למונית עד למגרש גרירה ואת הכסף שהייתי צריך לשלם במגרש גרירה על הגרירה של הרכב? חוץ מזה, זה נראה לך הגיוני לחפש יותר מחצי שעה מקום שמוכר כרטיסי חנייה? עיריית תל אביב היתה יכולה בקלות להציב מדחנים או מכשירים אוטומאטיים שמוכרים כרטיסי חנייה, אבל היא מעדיפה לרשום דו"חות.

• תגובות 51
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים איתך לגבי האפור, לא היו צריכים לגרור אותך משם.

אני רק דיברתי על הכחול לבן (לא גוררים רכבים שחונים בכחול לבן בלי לשלם). הכוונה שלי הייתה היא שאם חנית בכחול לבן ולא שמת תו כי לא היה לך מקום לקנות, וקיבלת על זה דו"ח, אז ייתכן שתוכל לבטל אותו.

ואני מסכים איתך בהחלט שעיריית תל אביב עושה הכל כדי לרשום כמה שיותר דו"חות.

פורסם

קניתי איזי-פארק. אבל, זה לא פיתרון לנהג המזדמן.

אז זהו, שזה בדיוק הפתרון לנהג המזדמן

זה נותן לך אפשרות לחנות ברוב המקומות שתגיע אליהם בלי להתחייב למקום מסויים

דרך אגב רוב הדוחות שמקבלים אפשר לבטל, לא צריך כל כך מהר לשלם לעירייה

פורסם

לגבי זה שגררו אותי מאפור, כנראה יש איזשהו חוק שאומר שאסור לחנות עד מרחק מסויים מצומת. הנקודה שלי היא שאני לא אמור לדעת על החוק הזה, והם היו צריכים לצבוע את המדרכה באדום-לבן.

יכול להיות שהיו מבטלים לי את הקנס, אבל לא נראה לי שהיו מחזירים לי את הכסף ששילמתי בשביל לשחרר את הרכב מהמגרש גרירה, ובטח לא את הכסף למונית שהסיעה אותי למגרש גרירה (זה היה שבת).

לדעתי, הפתרון הוא להחזיק בתא המטען מיכל של צבע אפור, ואם אין חנייה אז לצבוע את המדרכה באפור ולצלם את המקום בו הרכב חונה. הבעיה היא אם גוררים לך את הרכב. הפתרון לגרירות הוא לקנות ג'יפ 4X4. ג'יפים אפשר לגרור רק עם גרר רגיל שלא יכול לגרור מכל מקום. גרר שמרים את הרכב יכול לגרום נזק לג'יפים בגלל המתלה הגבוה שלהם, ולכן אסור להם לגרור ג'יפים בצורה כזאת.

לגבי האיזי-פארק, זה פתרון טוב וזול יחסית למי שמרבה להגיע לערים צפופות. אבל, מי שיש לו חנייה מתחת לבית, בעבודה, בסופר וברוב המקומות אליהם הוא מגיע יותר נוח לשלם במדחן (שלא קיים) מאשר לקנות איזי-פארק (אני לא זוכר כמה הוא עלה לי).

פורסם

למען האמת, יש חוק שאוסר לחנות במרחק מסוים מצומת, בין אם צבוע שם באדום לבן או לא. ואתה כן אמור לדעת על החוק הזה, למדת עליו כשלמדת נהיגה (זה מופיע בספר תיאוריה). אבל אני מסכים שאי אפשר לצפות מנהג לזכור את כל המרחקים שהוא צריך לשמור (וגם למדוד את כולם...)

פורסם

אתה צודק, קיים חוק כזה, אבל ההחלטה הסופית היא האינדיקציה לכך על המדרכה. אם אין סימון, אתה לא צריך לקבל קנס. ואם קיבלת אתה יכול לערער ולבטל.

פורסם

אני יודע שיש חוק כזה בדיעבד. עשיתי תיאוריה מזמן, ואני בטוח שלפחות 90% מהנהגים לא זוכרים את כל החומר מהתיאוריה שלא קשור לנהיגה יום-יומית.

בסדר, אפשר לבטל. אבל, לך תבטל כשהעירייה עובדת בשעות מאוד מצומצמות בהן אתה נמצא בעבודה. מילא זה היה קנס, אבל גררו לי את האוטו בשבת. הייתי צריך לנסוע למגרש גרירה במונית וגם לשלם במזומן בשביל לשחרר את האוטו מהמגרש גרירה.

לא מעניין אותם שהמדרכה צבועה באפור. הם צריכים לעשות את המכסה היומית שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים