עבור לתוכן

פקח נכבד!

Featured Replies

פורסם

...קראת את המכתב השני?

קראתי מה שהיה בתמונות האלו

לקלל פקח זה לא לצאת מלך

ובמיוחד שזה במכתב

בטח איזה גמד נטול זין כתב את זה וככה הוא מוציא קיטור

כי אחרת יעשו מימנו שניצל

• תגובות 51
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי נו.. סתם למישהו שיעמם במשרד אז הוא הדפיס, שם על האוטו, צילם והוריד. קשה? :jump:

פורסם
:imwithstupid:
פורסם

Its nice at the second time too.

פורסם

קראתי מה שהיה בתמונות האלו

לקלל פקח זה לא לצאת מלך

ובמיוחד שזה במכתב

בטח איזה גמד נטול זין כתב את זה וככה הוא מוציא קיטור

כי אחרת יעשו מימנו שניצל

לא, כנראה אין לך טיפת הבנה בנוגע למה שקרה פה.

הבנאדם שם אוטו בתיקון, וחנה עם המכונית החלופית בחניה פרטית ששמורה למכונית עם מס' לוחית רישוי XXXXXXX

הפקח בא, ראה שאין את אותה מכונית בחניה, ותקע דו"ח למרות שהבנאדם השאיר שם מכתב.

הפקח יצא מניאק, כי לחכות שהמכונית תחזור מתיקון ולהראות את המסמכים הדרושים למי שצריך זה כאב ראש לא קטן.

אותו אדם זועם צודק לחלוטין, ואתה תוקע פה שטות לא קשורה על "נגד"? S:

ממתי נגדים עובדים מחוץ לצבא? |: (בזמן שהם נגדים, כמובן)

פורסם

א) זה מצחיק, אין ספק.

ב) אותו אדם הוא די דביל. זה לא מעניינו של הפקח אם האוטו שלו בתיקון ויש לו אוטו חלופי - עפ"י חוק, אם אין לו תו חניה של העיריה, אסור לו לחנות שם, והבן אדם הזה יודע את זה טוב מאוד. למרות שפקחי חניה הם צורות החיים הנחותות ביותר על כדור הארץ, במקרה הזה הם בסך הכל מילאו את תפקידם (הנלוז).

פורסם

לא, כנראה אין לך טיפת הבנה בנוגע למה שקרה פה.

הבנאדם שם אוטו בתיקון, וחנה עם המכונית החלופית בחניה פרטית ששמורה למכונית עם מס' לוחית רישוי XXXXXXX

הפקח בא, ראה שאין את אותה מכונית בחניה, ותקע דו"ח למרות שהבנאדם השאיר שם מכתב.

הפקח יצא מניאק, כי לחכות שהמכונית תחזור מתיקון ולהראות את המסמכים הדרושים למי שצריך זה כאב ראש לא קטן.

אותו אדם זועם צודק לחלוטין, ואתה תוקע פה שטות לא קשורה על "נגד"? S:

ממתי נגדים עובדים מחוץ לצבא? |: (בזמן שהם נגדים, כמובן)

הבנתי טוב מאוד מה קרה

ומצטער אבל מלך הוא לא

ומה הקשר נגד ?

פורסם

רק אני היחיד שאין לו בעיה עם עבודה של פקחים?

אישית אני חושב שאם התמונה\המקרה הזה אמיתי אז הפקח למרות שעשה את עבודתו ע"פ הספר, יצא לא צודק. קצת התחשבות לא היתה הורגת אף אחד והעיריה לא היתה פושטת רגל. אישית מניסיון שלי עם פקחים לא כולם חלאות. קרה (ועדין קורים) מקרה ושמתי את הרכב שלי על אדום לבן בלילה כי כל מקומות הכחול לבן על יד הבית היו תפוסים, וכשיצאתי בבוקר בשעה 9 היה פקח על יד האוטו שלי שהסביר לי שאין בעיה שאני אשאיר את האוטו על אדום לבן בשעות הלילה אבל שעד 9 בבוקר אני אזיז אותו. מקרה דומה היה כשעברנו דירה ועדין לא קיבלנו תו, ובדיוק אמא שלי יצאה החוצה והסבירה לפקח שעדין אין לנו תו, והוא קיבל את זה ולא עשה בלאגן. ככה שיש ויש.

אבל ללא קשר, זה עדין מצחיק, ספק אם בגלל סגנון הקללות הילדותי, או אולי בגלל 3 הדוחות המוצמדים לשמשה =))

פורסם

m1ke אם כל פקח היה רחמן כל כך כולם היו כותבים מכתבים וממצאים תרוצים

תזכור שאנחנו גרים בישראל ולא בשוויץ

הטמבל יכול להתעצבן ולכתוב קללות

בסופו של דבר יפסיד כסף

פורסם

מה שנכון נכון

פורסם

יש פקחים ויש פקחים.

דוגמה א:

אני נוסע בת"א בשישי בצהריים, ומחפש חנייה באיזור אלנבי - שוק הכרמל.

אני מגיע לקטע מדרכה לא צבוע (אפור) וריק ממכוניות באופן טיפה מחשיד. אני מחנה שם את האוטו. אני מתחיל ללכת (ומחפש אם יש איזה שלט שאוסר את החנייה), וצועק לי בעל קיוסק ממול שהחנייה שם אסורה, וייתנו לי דו"ח. אני שואל אותו למה, אז הוא אומר "הנה פקח תשאל אותו". אני שואל את הפקח, שמציין בפניי שאני במרחק פחות מ-12 מטר מתחנת אוטובוס. מסתבר שבדיוק שיפצו את האזור ולא צבעו עדיין. לא חניתי בסמוך לתחנת האוטובוס, ולא היה לי סרגל למדוד שאני במרחק 12 מטר מהתחנה :) כמובן שנסעתי משם מיד לחפש חנייה אחרת.

הדבר המרגיז הוא שהפקח פשוט עמד שם וחיכה שאני אצא מהאוטו ואלך (כדי שיוכל לתת לי דו"ח), במקום לומר לי שהחנייה לא חוקית (כאמור, לא יכלתי לדעת מה בדיוק המרחק ביני לבין התחנה, ולא הייתי מנחש שזה לא חוקי אם לא היו אומרים לי).

דוגמה ב:

למי שמכיר, בקצה הצפוני של רחוב בורלא בתל אביב יש רחבת חנייה גדולה. כל הרחבה היא כחול-לבן (לדיירים בלבד). הרחבה עצמה מאוד ר?חבה, ככה שיש גם מקום להחנות מכוניות באמצע הרחבה בלי להפריע. יום אחד עיריית תל אביב החליטה לעשות מבצע, ולגרור את כל המכוניות שחונות שם. אכן, כיף גדול. נכון שעל פי חוק אסור לחנות שם - אבל קצת התחשבות במצוקת החנייה!

ויש עוד דוגמאות... (כגון פקחים שפשוט מחכים לך ב-00:00 בלילה)

פורסם

דוגמה ב:

למי שמכיר, בקצה הצפוני של רחוב בורלא בתל אביב יש רחבת חנייה גדולה. כל הרחבה היא כחול-לבן (לדיירים בלבד). הרחבה עצמה מאוד ר?חבה, ככה שיש גם מקום להחנות מכוניות באמצע הרחבה בלי להפריע. יום אחד עיריית תל אביב החליטה לעשות מבצע, ולגרור את כל המכוניות שחונות שם. אכן, כיף גדול. נכון שעל פי חוק אסור לחנות שם - אבל קצת התחשבות במצוקת החנייה!

אני גר בבורלא, הגם אתה? :)

פורסם

לא מזמן הייתי לנו עבודה קטנה בתל אביב

הגענו לאיזה רחוב ובכביש עצמו הכל היה כחול לבן

למרות שהיה חניה נפרדת לדירות במקום

אז מחוסר ברירה נשארתי ברכב ואחי ופועל עשו את העבודה לבד

מה שקורה בתל אביב מבחינת חניה זה מגוחך

צריך לנסוע לטיזינבי רק למצוא חניה

פורסם

אני לא, זה בית של ידידה שלי.

ידידה משכונת ל'? התרחק ומהר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים