עבור לתוכן

מדפסת HP שמדפיסה לסירוגין

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת 5610 (ALL IN ONE) אשר מחוברת למחשב נייח עם XP PRO.

אין רשת בבית.

יש מודם אלחוטי (אם זה משנה).

המדפסת מחוברת בכבל USB.

הבעיה היא שההדפסות מבוצעות לסירוגין- מתי שבא לה היא מוציאה ומתי שלא אז לא, ללא עקביות מסודרת שיכולתי לשים אליה לב.

תיאור מצבים: בתצוגת המדפסת (הקלקה על האייקון התחתון של המדפסת ליד השעון) רואים את המסמך כאילו בהדפסה. לא ממתין. לא תקוע ולא כלום. גם אם אני עושה לו ריסטרט או ביטול הדפסה, ההדפסה לא יוצאת וגם לא מבוטלת. הוא פשוט מראה לי PRINTING/DELETING ולא עושה כלום בפועל. רק כשאני עושה ריסטרט למחשב, הכל מסתדר- הווינדוס עולה ואז אוטומטית הוא מוציא את כל ההדפסות שהצטברו ולא הודפסו.

אחרי שעולה הווינדוס, אפשר יהיה להדפיס די בוודאות, אבל אז משהו יקרה, ואח"כ לא ניתן יהיה להדפיס שוב.

ניסיתי להחליף כבל. הסרתי והתקנתי מחדש את התוכנה. הורדתי אפילו מהאתר חדשה. אפילו הלכתי למנהל ההתקנים, לחלק של הUSB, הסרתי את ה-V מכל הקוביות של "אפשר למחשב לכבות מכשיר זה לחסכון בחשמל אם אין שימוש" (או משהו בסגנון). גם לוג-אוף לא עוזר. רק ריסטרט מלא!

ואנא אל תדברו איתי על דפים או דיו...

עצות? פתרונות?

תודה

פורסם

תקשר לתמיכה של אצ פי תמיכה מעולה

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל עזרה קצת יותר הולמת לאתר???

פורסם

אפשר לקבל עזרה קצת יותר הולמת לאתר???

בשמחה :cool2:

הבעיה הזו קיימת על עוד שתי מדפסות all-on-one של HP שאני מכיר, כך שיכול להיות שזו בעיה בדגם, אלא ששם לא חייבים ריסטרט של המחשב אלא עושים למדפסת. תנסה את זה, יכול להיות שזה קטע של המדפסות האלה.

אה, ולהתפלל קצת לפני ההדפסה אף פעם לא הזיק ;)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, התפללתי, סגדתי, הרמתי תרומה והקרבתי קורבן.

כלום חוץ מריסטרט לא מביא את זה להדפסה או אפילו מוחק את המסמך מרשימת הביצועים של המדפסת!

והעובדה שיש למדפסת המעפנה שלי קולגות לפאדיחה לא מעודדת אותי!

:silly:

פורסם

גם הקולאגות לא מתלהבות מזה במיוחד ^^

הנה מה שאני עושה על הקולאגות, תנסה את זה בדיוק (זה כרגע הרעיון היחיד שיש לי :silly:)

תעשה את הביטול הדפסה, המדפסת תחשוב על זה ותגיע למסקנה שהיא לא עושה שום דבר.

אז - אחרי שראית שהיא סימנה שהיא מתכננת לבטל את זה בשלב כזה או אחר בחייה - תכבה אותה.

אחרי שתדליק אותה מחדש יש מצב (במידה והיא עוקבת אחר שיטת חברותיה למקצוע) שזה יעבוד.

אם לא עובד, הכנס לחנות חומרי הבניה הקרובה לביתך, רכוש פטיש שנראה לך ידידותי ובקש ממנו להסביר למדפסת את מצבה.

פורסם
  • מחבר

WILL DO, MY FRIEND. WILL DO!

פורסם

סיבה אחת למה לא להתקשר לתמיכה?

פורסם
  • מחבר

כי האתר הזה נועד, בין השאר, לעזור למי שלא רוצה/יכול להתקשר לתמיכה! פתרון מאדם שרוצה לעזור ועונה בכיף, עדיף מכזה של נציג מנומנם, נטול התלהבות, שנמצא אחרי המתנה טלפונית, ניתוב שיחות והסבר מחודש של הבעיה.

"תתקשר לתמיכה" זו לא עזרה. זו הכ?ו?ונה, ועם "עצה" כמו שלך, יכלו פשוט לבטל את מערכת הפורומים של שיתופי הידע והעזרה ההדדית.

מספיק סיבה??

פורסם

אוקיי זה השלב שבו אני זורק רעיונות ומקווה שמשהו מהם יעבוד :s07:

אם יש לך שם כפתור "חידוש עבודה" על המדפסת, תראה מה קורה אם אתה לוחץ עליו.

תנסה לנתק את המדפסת מהמחשב ולראות אם אחרי שאתה מחבר אותה שוב היא מוחקת את אלה שלא נמחקו.

תביא לה מדפסת ממש כוסית ו/או תרקוד הורה :silly: מצטער אחי, נגמרו לי הרעיונות

עריכה:

"אז קפץ אלוף שריון: יש לי, יש לי רעיון"

יש מצב שזה איזה משהו שהחיבור לחשמל או לUSB לא בסדר? תבדוק את זה. יעני שהחיבור... לא רציף, אני מניח שהמילה הנכונה

פורסם
  • מחבר

אה, תודה גבר, אבל כבר הסתדרתי. סתם התחשק לי לנגח את ה"מייעץ" המדהים הזה.

כנראה שכל מה שהיה צריך לעשות זה לבטל את הסימון ב"אשר למחשב לכבות מכשירים ב-USB שלא משתמשים בהם".

מאז שזה נותק דרך מנהל ההתקנים, החיים שלי נהיו סילן!

תודה על כתיבתך היוצרת והמרעננת.

פורסם

כי האתר הזה נועד, בין השאר, לעזור למי שלא רוצה/יכול להתקשר לתמיכה! פתרון מאדם שרוצה לעזור ועונה בכיף, עדיף מכזה של נציג מנומנם, נטול התלהבות, שנמצא אחרי המתנה טלפונית, ניתוב שיחות והסבר מחודש של הבעיה.

"תתקשר לתמיכה" זו לא עזרה. זו הכ?ו?ונה, ועם "עצה" כמו שלך, יכלו פשוט לבטל את מערכת הפורומים של שיתופי הידע והעזרה ההדדית.

מספיק סיבה??

אה, תודה גבר, אבל כבר הסתדרתי. סתם התחשק לי לנגח את ה"מייעץ" המדהים הזה.

התגובות שלך הן אלו שיבטלו את הפורום, הן מוציאות את החשק לעזור.

פורסם
  • מחבר

סליחה, אבל מה זו התייפייפות הנפש הזו??? לשלוח פותח ת'רד לתמיכה מייתר לחלוטין את הת'רד ועוד יותר את הפורום! הוא לא העלה ולא הוריד את מצבי, כי לפנות לתמיכה זו ברירת מחדל לא אהודה בקרב פותחי ת'רדים, אחרת לא היה בכלל טעם לשאול פה.

זה בדיוק כמו להגיד לאשה בהריון, ששואלת מה ייצא לה, "או בן או בת". דההההההההה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים