עבור לתוכן

מודינג לUSB

Featured Replies

פורסם

תראה המטרה של הHUB זה לקחת את המידע של ההתקנים הנכנסים ולהעביר אותו למחשב ביחד. עכשיו המהירות המקסימלית שהוא יכול להעביר היא של USB 2.0. עכשיו מכיוון שהוא צריך להעביר מידע של 4 התקני USB ביחד אז הוא בעצם מפעיל את התקנים בUSB1.1 כדי שהוא יוכל להעביר את כל המידע של 4 התקנים ביחד למחשב.

תחשוב שיש לך 4 מכוניות שצריכות להעביר חומר מסויים במשקל 480 כל אחת, מנקודה A לנקודה B אבל בקו אפשר להעביר רק מכונית אחת בכל פעם. במקום זה אתה לוקח משאית שתקח מכל מכונית חלק מהמידע והיא תעביר אותו. עכשיו נגיד שהמשקל המותר בכביש הוא 480. אז כדי שהמשאית תעשה את זה היא לוקחת חלק מכל מכונית 12 ולזה מוסיף עוד כל מיני דברים כדי שהיא תזהה למי שייך איזה חבילה.

הHUB זה בעצם משאית שמסוגלת להעביר מידע ממנו למחשב בגודל 480Mbps ולוקחת מכל מהתקן(מכונית) 12Mbps.

כעקרון ה-HUB היה יכול להעביר מכל התקן כמות מידע גדול יותר אם היה תקן ביניים מתאים.

*הערה: ה-HUB חייב לקחת מידע ממקור מידע, אם אין מקור מידע פשוט שמים זבל.

פורסם

רגע, אז אם אני קונה למשל usb שכתוב עליו "usb 2.0" זה עדיין יעביר לי בקצב של 1.1 בחיבור מספר התקנים?

(כמובן שאני מדבר על אלה שמפצלים ל4 ומגיעים בלי ספק כוח)

פורסם
  • מחבר

תראה המטרה של הHUB זה לקחת את המידע של ההתקנים הנכנסים ולהעביר אותו למחשב ביחד. עכשיו המהירות המקסימלית שהוא יכול להעביר היא של USB 2.0. עכשיו מכיוון שהוא צריך להעביר מידע של 4 התקני USB ביחד אז הוא בעצם מפעיל את התקנים בUSB1.1 כדי שהוא יוכל להעביר את כל המידע של 4 התקנים ביחד למחשב.

תחשוב שיש לך 4 מכוניות שצריכות להעביר חומר מסויים במשקל 480 כל אחת, מנקודה A לנקודה B אבל בקו אפשר להעביר רק מכונית אחת בכל פעם. במקום זה אתה לוקח משאית שתקח מכל מכונית חלק מהמידע והיא תעביר אותו. עכשיו נגיד שהמשקל המותר בכביש הוא 480. אז כדי שהמשאית תעשה את זה היא לוקחת חלק מכל מכונית 12 ולזה מוסיף עוד כל מיני דברים כדי שהיא תזהה למי שייך איזה חבילה.

הHUB זה בעצם משאית שמסוגלת להעביר מידע ממנו למחשב בגודל 480Mbps ולוקחת מכל מהתקן(מכונית) 12Mbps.

כעקרון ה-HUB היה יכול להעביר מכל התקן כמות מידע גדול יותר אם היה תקן ביניים מתאים.

*הערה: ה-HUB חייב לקחת מידע ממקור מידע, אם אין מקור מידע פשוט שמים זבל.

אוקי הבנתי מה שתה אומר

אבל אני לא חושב שזה עובד ככה

כי מה קורה אם אתה מחבר רק התקן אחד?

אז סתם הוא יוריד לו את המהירות?

אני חושב שהוא מחלק את הרוחב פס שלו לפי כמות ההתקנים המחוברים

שיש רק אחד אז הוא מקבל 100%

אם יש 2 מחוברים אז זה 50/50

אם 3 אז 33/33/33

אם 4 25/25/25/25

וכו'...

אבל בכל זאת אנחנו סוטים קצת מהנושא

גם אם נניח שאתה צודק (יכול להיות שאתה כן צודק אבל זה לא משנה עכשיו) והHUB כן מוריד את המהירות של ההתקנים

יש הבדלים בין USB1.1 לבין USB2.0

הבדלים פיזים (לא מדבר על הבדלים כמו מהירות תעבורה או כאלה)

וזה מה שמעניין אותי לדעת

מה ההבדלים בין שניהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים