עבור לתוכן

בעיות עם התקנה של freezer pro 7

Featured Replies

פורסם

התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר.

באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד?

יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו).

יש הצעות?

פורסם

בפרייזר אפשר לשלוט דרך הביוס..

ובמאורר 120 מ"מ אפשר לשלוט בתוכנה ספיד פאן רק במידה שהוא מחובר ללוח אם ! וגם לא בכל הלוחות אם התוכנה עובדת !

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לכוון את הפריזר דרך הביוס? יש לי שלוש אופציות: optimal - silent - preformance

אולי אני לא מחפש במקום הנכון?

כל המאווררים מחוברים אצלי ללוח.

פורסם

מצטרף לשאלה

אצלי הורדת המהירות (באחוזים) בספיד פאן לא משפיעה על המהירות..

(הלוח - GA-P35-DS3L)

פורסם

איך אפשר לכוון את הפריזר דרך הביוס? יש לי שלוש אופציות: optimal - silent - preformance

אולי אני לא מחפש במקום הנכון?

כל המאווררים מחוברים אצלי ללוח.

FAN CONTROL - תעשה DISABLED, זה יפעיל אותו ב-100%.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז עכשיו הוא עובד על 2700 RPM...

איך אני קובע לו מהירות שאני רוצה ולא שהוא קובע?

פורסם

מה הדגם המלא של הלוח שלך?

פורסם
  • מחבר

P5B עם C2D E6400

אני יודע שזה לא רלוונטי לת'רד אבל המפרטורה של המעבד עלתה ב4-5 מעלות מאז שהחלפתי לפריזר (שזה היום) והיא עכשיו 51-50 מעלות.

אני הורדתי את המשחה הטרמית שבאה עם הפריזר בגלל שסתום שכמוני הלבשתי אותו הפוך ואז כל המשחה נמרחה אז שמתי משחה של טרמלרייט (מה 120 EXTREM של אחי) שאני יודע שהיא לא כסף כי היא לבנה אבל חשבתי שטרמלרייט מבינים בעיניין גם במשחות טרמיות.

פורסם

P5B עם C2D E6400

אני יודע שזה לא רלוונטי לת'רד אבל המפרטורה של המעבד עלתה ב4-5 מעלות מאז שהחלפתי לפריזר (שזה היום) והיא עכשיו 51-50 מעלות.

אני הורדתי את המשחה הטרמית שבאה עם הפריזר בגלל שסתום שכמוני הלבשתי אותו הפוך ואז כל המשחה נמרחה אז שמתי משחה של טרמלרייט (מה 120 EXTREM של אחי) שאני יודע שהיא לא כסף כי היא לבנה אבל חשבתי שטרמלרייט מבינים בעיניין גם במשחות טרמיות.

וואלה תיקנה את MX2 אמרו לי שז המשחה הכי טובה שיש כיום בשוק(אני אישית לא מאמין לחרטות כאלה כי כל יום יוצא משהו חדש) חוץ מיזה הורדת את המישחה שהיתה לך על המעבד ליפני ההרכבה?

פורסם
  • מחבר

כן הורדתי את המשחה עם אלכוהול 70 אחוז. הבנתי שarcticsilver5 זה ה משחה. השאלה אם להוריד שוב ולשים משחה חדשה או שצריך לחכות קצת עם העיניין כי הבנתי שצריך לחכות לפני שיש ביצועים טובים יותר (או שזה לא נכון?).

פורסם

חשוב גם לא לשים יותר מידי משחה.

לאיזה כיוון שמת את הפריזר 7?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי ששמתי יותר מידי

בהתחלה שמתי אותו עם המאוורר לכיוון המאוורר האחורי אבל אז הבנתי את הטעות והפכתי אותו. זה מה שהתחיל לי את כל הבלגן עם המשחה החדשה. שמתי משחה מחדש בגלל שהוצאתי אותו והרכבתי מחדש.

לפי מה שקראתי על הפריזר המעבד שלי צריך לעמוד על 30 מעלות +-. כרגע הכל שקט במחשב אבל הטמפ' נעה בין 46-51 בלי מאמץ מיוחד.

לא יודע מה לעשות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה צריך לשים נקודה במרכז המעבד, להניח את הקירור ולסובב אותו לצדדים כדי שהמשחה תתפזר לכל השטח.

פורסם

מנצל"ש...

אם כאשר התקנתי את הפריזר, שמתי אותו על המעבד, ואז ראיתי ששכחתי לסדר את הפינים כמו שצריך אז הרמתי אותו מעט מהמעבד ואח"כ הנחתי אותו שוב. (עניין של כ-15 שניות) אבל כשהרמתי אותו ראיתי שקצת משחה נשארה על המעבד.

האם זה מצריך לשים משחה חדשה?

זה לא שמרחתי אותה, רק הרמתי והנחתי שוב.

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שממליצים באתר של arcticsilver רק שהם אומרים שנקודה זה לsingle core ופס לאורך באמצע זה לdual core.

אז אם אני יעשה ככה עם המשחה של טרמלרייט אז הכל יעבוד סבבה או שעדיף לקנות חומר אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים