פורסם 2008 ביולי 1917 שנים הבנתי שהתזונה של בני הנוער משפיעה רבות על התפתחותם, בין השאר על הגובה, כמה זה נכון?האם יש תפריטים מומלצים לשיפור ההתפתחות?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים זה יותר שאם תאכל לא נכון, לא תתפתח כמו שצריך. אבל יותר מזה אין לי מושג בתחום.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים זה יותר גניםאפילו הילדים שאוכלים את התזונה הגרועה ביותר ויושנים איזה 5 שעות בלילה ויש להם הורים גבוהים הם יהיו גבוהים
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים כמו שאמרו, הרוב זה גניםאם יש לך גנים טובים ותהיה בתזונה לקויה מסיבה זו או אחרת, המצב ה "מקורי" אליו אתה אמור להגיע עלול להיפגם.אין איזשהו סוג תזונה שיעלה את הגובה הסופי שלך. פשוט לאכול מאוזן.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים וכמובן לישון כמו שאתה צריך (שאתה יכול לשרוד שיעורים ושאר דברים משעממים בלי להירדם)
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר הקטע שאני מכיר מישהו שלמד מטבוליזם והוא אמר שתזונה בריאה באמת חשובה להתפתחות, אבל אני לא יודע מה נחשב תזונה בריאה, כמה ארוחות ביום? ממה הן מורכבות?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים ברור שזה חשובהשאלה זה כמה ובאיזה אופןזה כמו שהוא יגיד לך עכשיו שהוא יודע לגמרי את דפוסי התפתחות הגוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.