פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אהבתי!הייתי נותן לזה רק נגיעה פלסטיקית (אולי שקף או משהו בסגנון).חוץ מזה - תמונה טובה מאוד.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים רציתי למתוח על זה סלוטייפ אבל זה לא נותן את הלוק הנכון... יש לי דפי תמונה להדפסה איפה שהוא... אני מאמין שעליהם זה יראה מעולה... התכנון להעיף את כל המאווררים של ה ENERAX ולהביא מאווררים שחור אדום + מים אדומים... נראה לי יראה נחמד...
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים רעיון מעולה! ד"א - אני אתעלם מCF של 5870, אבל כרטיס כמו שלי אתה מנצל כזונת פיזיקס? אתה חולה נפש!
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים אהבתי מאוד.רק מה שמעניין אותי על איזה מסכים אתה בידיוק משתמש בכרטיסי מסך האלה ומאיפה יש לך כ"כ הרבה כסף כדי לקנות את אחד המערכות היקרות ביותר שקיימות בישראל למחשב ביתי.
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים אבשלי פעם אמר לי:"אל תיכנס לבנאדם לארנק, הוא לא יכנס לך לחיים"כל עוד הוא לא גנב את הכסף מה אכפת לך מאיפה, שיהיה לו בכיף תגיד מברוכ ותמשיך הלאה...
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים בניגוד לדיי כולם פה אין לי מערכת טובה להתגאות בה,אבל מכיוון שאני מתכנן על OC וסידרתי כבלים אתמול חשבתי שבכל זאת אעלה (הדבר היחידי שעדיין לא קיים פה הוא המוגן 2 שקניתי ואמור להגיע שבוע הבא). כמה נאבקתי עם המארז הזה כדי להסתיר את הכבלים אין בו מקום לכלום...(ניתן לראות שהחיבור של כוח של הכרטיס מסך מאוד קרוב למאוורר השני של הכוננים הקשיחים)
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים יש לנו אותו מארז ;D אבל עליי הוא דווקא גדול מדיי, הכל שאלה של גודל הרכיבים אצלי לוח וכרטיס קצרים יותר הוא מאוד יפה אבל לא ממש איכותי, ומעצבן שיש 2 "כוננים נסתרים" כאלה, ואין אחד רגיל שאפשר לשים במקום. כאילו למי יש 2 צורבים....? (רוצה להחליף מכסה מסתיר בעד רגיל? )
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים יש לנו אותו מארז ;D אבל עליי הוא דווקא גדול מדיי, הכל שאלה של גודל הרכיבים אצלי לוח וכרטיס קצרים יותר הוא מאוד יפה אבל לא ממש איכותי, ומעצבן שיש 2 "כוננים נסתרים" כאלה, ואין אחד רגיל שאפשר לשים במקום. כאילו למי יש 2 צורבים....? (רוצה להחליף מכסה מסתיר בעד רגיל? ) חח כן זה באמת מעצבן...אני שברתי אחד מהם בטעות אבל מחר מגיע בקר מאווררים שהזמנתי אז יהיה לי מה לשים בו חח,אצלי הUSB הקדמיים הפסיקו לעבוד..לא מארז איכותי במיוחד
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים האא ואיך שכחתי את זה שהUSB בכלל בצד ימין של המארז, בעוד שהדלת השקופה בצד שמאל... כאילו מי שם את המארז באמצע השולחן ככה שיש לו גישה ל2 הצדדים? בסוף אני עובד עם כבל USB מאריך כמו לפני 10 שנים [br]פורסם בתאריך: 13.02.2010 בשעה 16:48:48 ומכיוון שזה שרשור עם מטרה מסויימת.. אני מעדיף שקט ושיהיה חלקים קרים קטנים ויעילים, לא בקטע של OC. http://img402.imageshack.us/img402/5141/23112009128.jpg
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים שעמם לי קצת אז עשיתי קצת שינויים באחד המחשבים בבית... טוב טוב ! איזה טלפון מגעיל מחר אני קונה מצלמה וזה עוד שאני מזה השתדלתי לא לרעוד עוד שניה התעלפתי מחוסר חמצן למוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.