עבור לתוכן

הקירורים שלכם - גלריית תמונות

Featured Replies

פורסם

אהבתי!

הייתי נותן לזה רק נגיעה פלסטיקית (אולי שקף או משהו בסגנון).

חוץ מזה - תמונה טובה מאוד.

• תגובות 1k
  • צפיות 134.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רציתי למתוח על זה סלוטייפ אבל זה לא נותן את הלוק הנכון... יש לי דפי תמונה להדפסה איפה שהוא... אני מאמין שעליהם זה יראה מעולה... :)

התכנון להעיף את כל המאווררים של ה ENERAX ולהביא מאווררים שחור אדום + מים אדומים... נראה לי יראה נחמד... :)

פורסם
  • מחבר

בהחלט רעיון טוב לשלב את אותם צבעים ברכיבים אחרים במארז :xyxthumbs:

פורסם

רעיון מעולה! ד"א - אני אתעלם מCF של 5870, אבל כרטיס כמו שלי אתה מנצל כזונת פיזיקס? אתה חולה נפש! :screwy:

פורסם

:-X לא מצאתי סיבה לפיזיקס אז האמת שהוא משמש רק ל TV OUT :-X

פורסם

:-X לא מצאתי סיבה לפיזיקס אז האמת שהוא משמש רק ל TV OUT :-X

How%20to%20ROFL.png

פורסם

אהבתי מאוד.

רק מה שמעניין אותי על איזה מסכים אתה בידיוק משתמש בכרטיסי מסך האלה ומאיפה יש לך כ"כ הרבה כסף כדי לקנות את אחד המערכות היקרות ביותר שקיימות בישראל למחשב ביתי.

פורסם

אבשלי פעם אמר לי:

"אל תיכנס לבנאדם לארנק, הוא לא יכנס לך לחיים"

כל עוד הוא לא גנב את הכסף מה אכפת לך מאיפה, שיהיה לו בכיף תגיד מברוכ ותמשיך הלאה...

פורסם

זה המחשב שלי

77119482.jpg

72282054.jpg

95586524.jpg

פורסם

נראה טוב

עוד מאוורר על הרד' האחורי יעשה לך רק טוב...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

בניגוד לדיי כולם פה אין לי מערכת טובה להתגאות בה,אבל מכיוון שאני מתכנן על OC וסידרתי כבלים אתמול חשבתי שבכל זאת אעלה (הדבר היחידי שעדיין לא קיים פה הוא המוגן 2 שקניתי ואמור להגיע שבוע הבא).

כמה נאבקתי עם המארז הזה כדי להסתיר את הכבלים אין בו מקום לכלום...(ניתן לראות שהחיבור של כוח של הכרטיס מסך מאוד קרוב למאוורר השני של הכוננים הקשיחים)

mzjnm32ruzyj.jpg

zfhonghjzjjc.jpg

indemwonjv0z.jpg

yyinyqg2toem.jpg

פורסם

יש לנו אותו מארז ;D

אבל עליי הוא דווקא גדול מדיי, הכל שאלה של גודל הרכיבים :lol: אצלי לוח וכרטיס קצרים יותר

הוא מאוד יפה אבל לא ממש איכותי, ומעצבן שיש 2 "כוננים נסתרים" כאלה, ואין אחד רגיל שאפשר לשים במקום. כאילו למי יש 2 צורבים....? (רוצה להחליף מכסה מסתיר בעד רגיל? :nixweiss:)

פורסם

יש לנו אותו מארז ;D

אבל עליי הוא דווקא גדול מדיי, הכל שאלה של גודל הרכיבים :lol: אצלי לוח וכרטיס קצרים יותר

הוא מאוד יפה אבל לא ממש איכותי, ומעצבן שיש 2 "כוננים נסתרים" כאלה, ואין אחד רגיל שאפשר לשים במקום. כאילו למי יש 2 צורבים....? (רוצה להחליף מכסה מסתיר בעד רגיל? :nixweiss:)

חח כן זה באמת מעצבן...אני שברתי אחד מהם בטעות אבל מחר מגיע בקר מאווררים שהזמנתי אז יהיה לי מה לשים בו חח,אצלי הUSB הקדמיים הפסיקו לעבוד..לא מארז איכותי במיוחד

פורסם

האא ואיך שכחתי את זה שהUSB בכלל בצד ימין של המארז, בעוד שהדלת השקופה בצד שמאל... כאילו מי שם את המארז באמצע השולחן ככה שיש לו גישה ל2 הצדדים? :silly::kopfpatsch: בסוף אני עובד עם כבל USB מאריך כמו לפני 10 שנים :facepalm:[br]פורסם בתאריך: 13.02.2010 בשעה 16:48:48

ומכיוון שזה שרשור עם מטרה מסויימת.. :lol:

אני מעדיף שקט ושיהיה חלקים קרים קטנים ויעילים, לא בקטע של OC.

23112009128.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/5141/23112009128.jpg

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שעמם לי קצת אז עשיתי קצת שינויים באחד המחשבים בבית... :)

טוב טוב ! איזה טלפון מגעיל מחר אני קונה מצלמה :facepalm:

וזה עוד שאני מזה השתדלתי לא לרעוד עוד שניה התעלפתי מחוסר חמצן למוח

54093401.jpg

40621811.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים