פורסם 2008 ביולי 1917 שנים האם חוקי?שיוריד כל פעם אחרי שהוא מסיים קובץ אחר (ויחכה את הזמן הדרוש)?יש כזה? ואם חוקי אז מה שמו?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים רוני,אני חושב שהוא מתכוון לחשבון החופשי.בכל מקרה,אתה יכול להוריד מהראפידשר דרך מנהל הורדות שהוא תוסף ל-FF.שמו Down Them All.הוא מנהל הורדות חופשי שמנצל כמעט את כל רוחב הפס שלך,נוח וקליל.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר רוני,אני חושב שהוא מתכוון לחשבון החופשי.בכל מקרה,אתה יכול להוריד מהראפידשר דרך מנהל הורדות שהוא תוסף ל-FF.שמו Down Them All.הוא מנהל הורדות חופשי שמנצל כמעט את כל רוחב הפס שלך,נוח וקליל.MuTaTiOn.תודה רבה (וגם לשאר).למרבה ההפתעה יש לי אותו,אני מכניס לינק של ראפידשייר בadd urls והוא מוריד לי את הHTML...וגם שמתי לב שאין אופציה להכנסה המונית של קבצים.. או שאני טועה?על מה לוחצים בדיוק?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים לגבי הכנסה מרובה של קבצים להורדה אין לי מושג.אפילו לא התעמקתי באפשרות שכזאת בתוסף.על ההורדה.כאשר אתה לוחץ על קישור ההורדה הוא נותן לך כמה אפשרויות,בינהם האפשרות הרגילה - הורדה רגילה ע''י ה-FF,האפשרות השניה היא עם המנהל הורדות שלהלן.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.