עבור לתוכן

ככה פותחים את המכפילים הגבוהים על הnforce2 !

Featured Replies

פורסם

באמת ניסיתי רק עד 16, לא יותר.

אני יבדוק את הנושא אחרי הבגרויות... :-\

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עם האביט שלי הגעתי עד ל18 לא זכור לי שניסיתי יותר אבל מה אני יודע שלחבר שלי יש את האיפוקס 8RDA+ הוא לא יכול לשים מעל 12.5 באמת.

פורסם
  • מחבר

אני עם האביט שלי הגעתי עד ל18 לא זכור לי שניסיתי יותר אבל מה אני יודע שלחבר שלי יש את האיפוקס 8RDA+ הוא לא יכול לשים מעל 12.5 באמת.

+8RDA

+8RGA

7NJS

על שלושתם ניסיתי ולא ניתן לעלות מעל 12.5...

פורסם

כל לוח שפותח מכפלות יתן לך להעלות מכפלות מעל 12.5 שזה המכפיל של 2000+

בין הדגמים שפותחים מכפלות: Abit NF7 , וגם Leadtek אבל צריך לראות שכתוב על הקופסה Cpu ratio (לא כל הדגמים כאלה).

אני מריץ לוח leadtek K7ncr18D במכפיל 15*133 = 2400+ (2000Hz) ללא בעיות.

מסכים עם זה שפתיחת מכפיל נותנת יותר גמישות באובר קלוקינג כי אז לא צריך להגיע ל FSB גבוה.

המוד לא מומלץ ללוח חדש כי פשוט אפשר לקנות לוח עם פתיחת מכפלות אבל גם בלוח קיים המוד יגרום לביטול האחריות ומסתכנים בהרס הלוח.

אבל למרות, הכל כל הכבוד על הביצוע והאומץ,חלק גדול מהעניין באובר קלוקינג הוא לנסות דברים מיוחדים.

פורסם
  • מחבר

כל לוח שפותח מכפלות יתן לך להעלות מכפלות מעל 12.5 שזה המכפיל של 2000+

בין הדגמים שפותחים מכפלות: Abit NF7 , וגם Leadtek אבל צריך לראות שכתוב על הקופסה Cpu ratio (לא כל הדגמים כאלה).

אני מריץ לוח leadtek K7ncr18D במכפיל 15*133 = 2400+ (2000Hz) ללא בעיות.

מסכים עם זה שפתיחת מכפיל נותנת יותר גמישות באובר קלוקינג כי אז לא צריך להגיע ל FSB גבוה.

המוד לא מומלץ ללוח חדש כי פשוט אפשר לקנות לוח עם פתיחת מכפלות אבל גם בלוח קיים המוד יגרום לביטול האחריות ומסתכנים בהרס הלוח.

אבל למרות, הכל כל הכבוד על הביצוע והאומץ,חלק גדול מהעניין באובר קלוקינג הוא לנסות דברים מיוחדים.

לא כל לוח.

+8RDA

+8RGA

7NJS

על שלושתם ניסיתי ולא ניתן לעלות מעל 12.5...

יש פה איזה משתנה שאנחנו לא יודעים עליו בינתיים... כי לא רק אני לא מקבל מכפילים מעל 12.5 עם הלוחות האלה, ובניגוד לזה יש חברה שזה פשוט עובד להם...

פורסם

שוב אני אחזור על זה... כבר נמאס לי קצת אבל כנראה שאין ברירה.

מעבדים מתחלקים למעבדים עם מכפלות נמוכות (עד 12.5) ולמעבדים עם מכפלות גבוהות (13 עד לא זוכר כמה)

כל הלוחות החדשים כמעט מאפשרים שינוי מכפלה בתחום קבוצת המכפלות של המעבד. למעבד עם מכפלה עד 12.5 אפשר לבחור מכפלות מהקבוצה של עד 12.5 (למשל ה-1700+ הפופולארי).....

רק חלק מהלוחות מאפשרים "מעבר" בין הקבוצות. (למשל 1700+ עם מכפלה של 15)

אפשר לבצע שינוי פיזי (לא זוכר מה בדיוק... לא קשה למצוא) בגשרים של המעבד כדי להעביר אותו מקבוצה אחת לשניה.

פורסם

כאשר כתבתי לוח שפותח מכפלות - הכוונה מאפשר בחירה של כל מכפלה שרוצים גם על 1700+.

שני הלוחות שהזכרתי מאפשרים זאת וגם הלוח נשאר באחריות.

המעבד שלי לדוגמא הוא 1800+ שהוא מקבוצת המכפלות הנמוכה רץ במכפיל 15.

בלוחות של Leadtek כתוב על גבי הלוח עצמו וגם על הקופסה cpu ratio .

לגבי לוחות אחרים צריך לבדוק באתר היצרן האם רשום שהם תומכים בזה או פשוט לשאול כאן בפורום.

פורסם

עם ה KD7 החדש - אני יכול עד 22.5 עם AXP 1700 !

פורסם

אם תעבוד בבאס 100 אני חושב שאולי תשתמש בזה..

פורסם

למה ? (לא שזו תיהיה המכפלה הקבועה שלי).....

מבחינת קירור - אין בעיה ! קירור מים + מאוורר קטלני...

פורסם

למה ? (לא שזו תיהיה המכפלה הקבועה שלי).....

מבחינת קירור - אין בעיה ! קירור מים + מאוורר קטלני...

lol

בכל מקרה... כאשר תעלה יציב במכפלה 22.5 תודיע לנו ::)

פורסם

אני כמעט בטוח שאני לא מתכוון לעשות זאת....

פורסם

זה כמו שלי יש את האפשרות לבאס של 300. אני לא יצליח להגיע לכזה באס - אז אין הרבה טעם לציין זאת :P

פורסם

מהי הסיבה באמת שאין אפשרות להגיע לבאס/מכפלה כאלו ?

האם אאתה מדבר על גבול הקירור ?

אם קירור לא הייתה הבעיה - האם הייתה סיבה אחרת שהייתה מונעת מלהגיע למספרים הנ"ל ?

פורסם

o/t

הרגתם אותי

o/t

ולעניין , יש מעבדים שהL5 שלהם פתוח , אחד מהחיבורים של פתוח , וזה מאפשר לשחק עם המכפלות כמה שבא לכם .

ויש מעבדים ( כמו כאן אצלי ) שזה סגור וצריך לשבור את הגשר .

ועופר , כן יש מכפלים יותר גדולים מ12.5 בביוס , פשוט לפי המעבד הנוכחי , הם מבוטלים .

ואני עדיין טוען שאסוס עשקו אותי במכפלות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים