עבור לתוכן

אני משתגע! מאז שבוע אחרי שקניתי את המחשב החדש אז הטמפ של הלוח אם הם

Featured Replies

פורסם

39.5-41 מעלות בidle!! וזה של הלוח לא של המעבד! ובמאמץ יכול להגיע אפילו ל47 בימים חמים מאוד ואני לא יודע מה לעשות הלוח הוא של gigabyte ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב אז המאורר שעל הלוח (שכתוב עליוAGPX8 ) משמיע רעשים חזקים ואז הוא נרגע אחרי חצי דקה בערך אבל פעם זה לא היה ככה בשבוע הראשון שקיבלתי את המחשב הוא היה ב36 מעלות בidle ו39 במאמץ בערך למרות שאז לא ממש שיחקתי במשחקים כבדים אבל בכל מקרה כולם אומרים פה ש39.5-47 מעלות זה לא ממש טוב ללוח אם אבל מה אני יכול לעשות נגד זה? אולי להוסיף מאוררים למארז? כי יש לי רק מאורר אחד שמוציא אוויר..

פורסם

כן תוסיף מאווררים.

אבל קודם , תשאיר את הדלת של המארז פתוחה ליום אחד...תראה מה זה יעשה לטמפ'...

פורסם

הטמפרטורות נראות לי נורמליות ביותר

הקיץ הגיע!!!

פורסם
  • מחבר

נכון אבל האם זה יכול לגרום לנזק או לפעילות לא תקינה של החומרה? כי המעלות האלה יחסית מטורפות ועוד יש לי חישן טמפ' מחוץ למארז וכשמשחקים במשהו אי אפשר להיות רגועים כשאתה רואה את המחשב מתחמם עוד ועוד וזה משגע!! וכבר פתחתי את המארז ואפילו שמתי את המאורר של החדר שלי עליו בעוצמה הכי גבוהה וזה בהחלט עזר מאוד אבל אני לא יכול להשאיר אותו כל הזמן ככה בכל מקרה על איזה מאוררים אתם ממליצים?

פורסם

עזר בכמה ?

לי יש כרגע מאוורר אחד 92mm ארובה...למעלה מוציא אוויר...

והמארז סגור...

הטמפ' 32-30....!

ודי חם פה...ככה שזה מאוד מוזר אצלך.

אם זה באמת זה ומאוורר עוזר , תקנה מאווררים ג'נריים 24 שקל לאחד 80mm...

פורסם

נכון אבל האם זה יכול לגרום לנזק או לפעילות לא תקינה של החומרה? כי המעלות האלה יחסית מטורפות ועוד יש לי חישן טמפ' מחוץ למארז וכשמשחקים במשהו אי אפשר להיות רגועים כשאתה רואה את המחשב מתחמם עוד ועוד וזה משגע!! וכבר פתחתי את המארז ואפילו שמתי את המאורר של החדר שלי עליו בעוצמה הכי גבוהה וזה בהחלט עזר מאוד אבל אני לא יכול להשאיר אותו כל הזמן ככה בכל מקרה על איזה מאוררים אתם ממליצים?

ממה אתה מתרגש, הוא לא ימס.

47 במאמץ זה בכלל לא רציני וגם 55 - 58 לא סוף העולם

פורסם

ממה אתה מתרגש, הוא לא ימס.

47 במאמץ זה בכלל לא רציני וגם 55 - 58 לא סוף העולם

אחי, הוא מתכוון לציפסט זה לא מעבד שיכול להחזיק מעמד ב58 מעלות..

איך האוורור שלך המארז?

פורסם
  • מחבר

כששמתי את המאורר הגדול על המארז הטמפ' היו 36 מעלות במאמץ מקסימלי ו32 בערך בidle והאם יכול להגרם נזק ב47 מעלות לציפ'סט? וכמו שאמרתי יש לי רק מאורר אחד שמוציא אווריר בצד השמאלי של המארז

פורסם

גם ציפסט זה מעבד ובכלל תבדוק היום אם יש שינוי בטמפרטורה

אם הטמפרטורה היום (בלי מיזוג) זהה לטמפרטורה שנמדדה אצלך אתמול, אזי הכל בסדר.

פורסם

קראתי לא מזמן ששימוש ב DUAL CHANNEL DDR מעלה משמעותית את הטמפ' של הצ'יפסט...

בא לך לבדוק את זה?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות באמת ששימוש בdual ddr מעלה את הטמפ' אבל גם בדקתי היום שהיה היום הכי חם בשנה וזה בול אותם הטמפ' שהיו לי קודם אבל מה שמוזר זה שזבשבוע הראשון שהיה לי את המחשב החדש אז הטמפ' היו 36 בערך

פורסם

אצלי אותו הדבר בדיוק מה שמעלה כמה חשדות

1 - הקיץ הגיע

2 - אחד מעדכוני הביוס האחרונים השפיע על קריאת הטמפרטורה

3 - הכל בסדר

נראה לי שכל האפשרויות נכונות ובמיוחד מספר 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים