עבור לתוכן

צריך עזרה בפיתרון של בעיה מוזרה שנוצרת בעקבות התקנת KAZAA DESKTOP

Featured Replies

פורסם

אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט.

אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא מתחברת לשרת בשביל להוריד קבצים אז האינטרנט ישר מתחיל לפעול.

אז מה ניתן לעשות ?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

לא ניתקלתי בבעייה הנ"ל

אבל תנסה לעשות את השלבים הבאים:

1.תמחוק את Kazaa כולל Registry

2.תוריד את התוכנה Kazaa Lite שוב הגרסה הכי עדכנית שיש

3.Options>Kazaa lite options

Unmark Launch Kazaa Automatically with Windows

דבר שני:

האם אתה מריץ Firewall? האם האנשים שאתה מכיר גם מריצים Firewall?

פורסם
  • מחבר

לא אין שום פירוול והורדתי את כל הREGISTRY KEYS שקשורים ל KAZAA וזה לא עזר.

פורסם

יכול להיות שזה קשור לSpyWare:

New .net

תמחק אותו דרך הוספה/הסרה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם לא עזר :-\

פורסם

בקשר ל Spywares תוריד

Spybot - Search & Destroy 1.2

תוכנה מאוד חזקה נגד Spywares,Dialers וכו'

פורסם

כמו שאמר the tool הבעייה נובעת מה-spyware שנקרא new .net שכאשר מסירים אותו עם תוכנה להסרת spyware הוא מסיר

dll שאחראים לחיבור האינטרנט על מנת להסיר אותו בצורה מסודרת תצטרך להוריד uninstaller מאתר החברה ובפעם להתקין kazza lite .

פורסם
  • מחבר

כמו שאמר the tool הבעייה נובעת מה-spyware שנקרא new .net שכאשר מסירים אותו עם תוכנה להסרת spyware הוא מסיר

dll שאחראים לחיבור האינטרנט על מנת להסיר אותו בצורה מסודרת תצטרך להוריד uninstaller מאתר החברה ובפעם להתקין kazza lite .

לא מצאתי את ה UNINSTALLER הזה אתה יכול להביא לינק בבקשה?

פורסם

לא מצאתי את ה UNINSTALLER הזה אתה יכול להביא לינק בבקשה?

תנסה עם התוכנה הנ"ל

פורסם
  • מחבר

תנסה עם התוכנה הנ"ל

מה פשר התגובה הבזו FIREMAN?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים