עבור לתוכן

מתגייס עוד שבועים, פרופ' 97 בעיות גב...

Featured Replies

פורסם

היי....

כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה:

| (לא טוב)

\

ולא:

| (טוב)

|

אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה, מישהו יכול לשפוך קצת אור על העיניין איך זה מתבצע? (לא יכולתי לשאול את הרופא כי דיברתי איתו בטלפון ושחכתי לשאול וכשבאתי היה מלא אנשים והעדפתי לא להכנס, לא משנה סיפור ארוך).

אז השאלה שלי היא: מה אני עושה כדי לידע את הצבא ואולי להוריד פרופיל כי אני כנראה ימות בטירונות :lol: (שיריון).

אז אני אמור לטלפן ללישכה עכשיו או אחרי הפיזאוטרפיה ולא ניראה לי שבשבועים זה יסתדר או שאני אמור להוציא הודעה מהאורטופד או ממי???

תודה וסילחו לי על הטעיות אם יש (3 וחצי בלילה).

פורסם

מהר לבקש ועדה רפואית, שלא יתקעו אותך בקרבי עם 97. עשו את זה לאח שלי, הייתה לו בעיה דומה רק שהוא גילה את זה מאוחר יותר, ועכשיו הגב שלו נדפק בצורה רצינית.

זה שאתה "תמות בטירונות" לא מצחיק, רק שתדע שאם אתה עושה טירונות 03 או ארוכה יותר, זה עלול לדפוק לך את הגב בצורה שתדרוש ה-ר-ב-ה פיזותרפיה, או בצורה לא הפיכה.

פורסם
  • מחבר

וואלה? עד כדי כך? זאות אומרת שאם אני תגייס ולא יכול לשרת אז לא מתחשבים בי?

פורסם

תתחיל לשחות כל יום חביבי.

ולעשות תרגילים לישור הגב.

בגיל שלך עוד אפשר לשפר ולמנוע את רוב הנזק העתידי.

יש לך עוד כמה שנים של גמישות מבנה.

מה שבטוח לא כדאי לך להזניח.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבטיח לעשות אבל בנתיים מה שרציתי לדעת זה מה אני עושה עם הצבא, בעיניין הזה אני מניח שה"תודה" הולכת לפיקה.

פורסם

חשוב מאוד להגיע עם הצבא להבנה לפני שאתה מתגייס כי אחר כך המערכת יותר אטומה ואתה תסבול.

פורסם

מהר לבקש ועדה רפואית, שלא יתקעו אותך בקרבי עם 97. עשו את זה לאח שלי, הייתה לו בעיה דומה רק שהוא גילה את זה מאוחר יותר, ועכשיו הגב שלו נדפק בצורה רצינית.

זה שאתה "תמות בטירונות" לא מצחיק, רק שתדע שאם אתה עושה טירונות 03 או ארוכה יותר, זה עלול לדפוק לך את הגב בצורה שתדרוש ה-ר-ב-ה פיזותרפיה, או בצורה לא הפיכה.

מחזק

לפחות אצלי היו 2 חברים אחד גם עם בעיות גב ואחד עם ברכיים שלא דיווחו על הבעיות שלהם ולא דרשו וועדה רפואית,

והם פשוט קרסו בטירונות מהעומס עבודה,

אם יש לך בעיה רצינית בגב לא שווה לך לסכן את זה ומומלץ ביותר ללכת ולדרוש וועדה להורדת פרופיל, כמובן להביא מסמכים שמאשרים.

פורסם

^

אחרי הגיוס תצליח לצאת מקרבי.

.......אחרי שידאגו לדפוק לך את הגב עד הסוף לשאר החיים.

כמו שאמרו, כרגע המצב לא בדיוק רע, פיזותרפיה שחיה ותרגילים- ומרוב הנזק אתה נמנע.

אם יעמיסו לך על הגב בצורה אינטנסיבית, תתכונן לפריצת הדיסק הראשונה שלך בגיל 30 או לפני S: (מוקצן בכוונה, אבל עדיין)

פורסם
  • מחבר

קביעת וועדה רפואית אני עושה ב? לישכת הגיוס? או?

מחזק

לפחות אצלי היו 2 חברים אחד גם עם בעיות גב ואחד עם ברכיים שלא דיווחו על הבעיות שלהם ולא דרשו וועדה רפואית,

והם פשוט קרסו בטירונות מהעומס עבודה,

אם יש לך בעיה רצינית בגב לא שווה לך לסכן את זה ומומלץ ביותר ללכת ולדרוש וועדה להורדת פרופיל, כמובן להביא מסמכים שמאשרים.

^^

מסמכים!מהאורטופד? או מאיפה? מצטער זה פשוט חדש לי אני לא ממש מבין בכל הדברים האלה..

פורסם

פנה ללשכת גיוס, יפנו אותך לאן שצריך.

-תציק להם בלי סוף. לי לקח חודשיים וחצי רק לקבל הפניות מסכנות לבדיקות שהם עצמם ביקשו ממני לעבור (מדור רפואי של צוות אוויר)

בעיקר כי 90% מהזמן לא עונים, ושעונים זה משהו בסגנון "אנחנו בישיבה, תתקשר ב X" (וכמובן מתי שאמרו להתקשר- לא עונים.)

לדבר עם הקיר ולצפות לתשובה זה דבר אחד, אבל שאתה אפילו לא יכול לדבר עם הקיר.... זו כבר בעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה פיקה מיום ראשון אני יושב להם על הווריד!!

פורסם

ב"מסמכים" אני מניח שהכוונה היא לאיזה משהו שהרופא ידפיס לך ובו הוא יקבע את האבחנה שלו

אם אתה הולך לרופא שוב תציין בפניו שאתה הולך להתגייס בקרוב, אולי הוא יוכל לעשות משהו כדי לעזור לך

פורסם

^

כמו להפנות אותך לרופא שעובד עם הצבא ככה שהוא יכול בדיוק לדעת מה צריך לרשום כדי שבוועדה יבינו מה יש לך,

ו

פורסם

^

כמו להפנות אותך לרופא שעובד עם הצבא ככה שהוא יכול בדיוק לדעת מה צריך לרשום כדי שבוועדה יבינו מה יש לך,

ו

אם הוודעה הרפואית לא תבין אם ירשמו לה "עקמת" הייתי אומר שכדאי למצוא אנשים חדשים לועדה

פורסם

לרשום עקמת זה יפה,

אבל צריך להוסיף ספציפית מה זה מפריעה לו אישית שיהיה שם אבחנה נחרצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים