עבור לתוכן

בעיות עם כ.מסך בגלל ספק?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט ‏ P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכרטיס כי לא בה לי לקנות ספק ב500-600 ש"ח ולראות שכלום לא השתנה .

פורסם

אני לא בטוח שזהו ספק ג'נרי, שזה OEM מחורבן. אמנם אני מכיר את החברה אבל אני לא מנוסה עם ספק כזה.

אז אני אציע שתכבה את המחשב ותנתק ממנו כל דבר שלוקח חשמל דרך הספק כח, כל דבר שאינו נחוץ להפעלה של המחשב.

כלומר, כל רכיב USB שאינו מחובר גם לחשמל, כוננים קשיחים חיצוניים, כוננים קשיחים פנימיים (תשאיר את זה שיש בו WIN ואת זה שיש בו את המשחק CRYSIS- אם בכל מקרה יש לך רק אחד פנימי, אז תתעלם מזה).

אוקיי, עכשיו לפני שתעשה את זה, תגיד לי מה המפרט מחשב שלך וכל מה שמחובר אליו. ואחרי שתעשה את זה (וכמובן תבדוק את CRYSIS) ותחזור לפה, תפרט לגבי כל מה שניתקת שנדע מה ההבדל בתכלס בצריכה.

פורסם
  • מחבר

המפרט הינו:

כ.מסך HD3850

לוח אם גיגהבייט ‏ P35-DS3R

מעבד QUAD Q6600

זכרון CORSAIR DDR2 1GB 667MHZ X 2

הרד דיסק WD 320GB AAKS

ספק FSP 450W

מארז MUSTIFF MIDIATX E6099

לגביי צרכני חשמל נוספים אין כי כל מה שמחובר למחשב הרד דיסק חיצוני סורק מדפסת מודם כולם בעלי חיבור חשמל חיצוני ניפרד ולא צורכים מתח מהספק של המחשב .האם הבעיות שציינתי (מנהל התצוגה ATIKMDAG הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק ולפעמים הופיע מסך כחול )הם ביגלל הספק שלא עומד בעומס או שאין מספיק קרור במארז (קיימים שלושה מאווררים קטנים שבאים עם המארז)

פורסם

1) טוב עזוב, ראשית אני ממליץ שתמחק את הדרייברים שלך, תפעיל מחדש, ותתקין את הדריברים העדכניים ביותר (כ. מסך)

2) תבדוק טמפ' במנוחה ובמאמץ של לוח, מעבד, כ.מסך... (במיוחד כ.מסך, הכי חשוב מן הסתם למקרה זה)

3) תבדוק עוד משחקים, האם זה קורה רק ב-Crysis?

פורסם

כנס לאתר של החברה:

ATI Radeon HD 3870 and ATI Radeon HD 3850 System Requirements

* 450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express®

power connector recommended (550 Watt and two 6-pin connectors for dual ATI CrossFireX™)

* Certified power supplies are recommended

לפי זה אתה על דרישות המינימום...

יש מצב לא רע בכלל שזה באמת הספק.

אתה יכול להריץ 3d-mark שיבדוק את הביצועים. או sisoft-sandra לבדוק אם יש דברים בעייתיים בקונפיגורציה.

יכול גם הבחלט להיות שהכרטיס מתחמם. זה קל לבדיקה, פתח את המארז ושים מולו מאוורר על עוצמה גבוהה... לא קורס ככה - זה קירור... :)

פורסם

יכול גם הבחלט להיות שהכרטיס מתחמם. זה קל לבדיקה, פתח את המארז ושים מולו מאוורר על עוצמה גבוהה... לא קורס ככה - זה קירור... :)

ניסית את זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים