פורסם 2008 ביולי 1817 שנים יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים זה ה-CATALYST CONTROL CENTER של ATI. יש לו תכונה מסויימת שם שמאפשרת לאתחל את הכרטיס מסך ברגע שהוא נתקע או מתחם. אפשר להסיר משם את הV אם זה עושה את זה, אבל עד כמה שידוע לי זה לא יפתור את הבעיה. נסה, לך תדע
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר זה ה-CATALYST CONTROL CENTER של ATI. יש לו תכונה מסויימת שם שמאפשרת לאתחל את הכרטיס מסך ברגע שהוא נתקע או מתחם. אפשר להסיר משם את הV אם זה עושה את זה, אבל עד כמה שידוע לי זה לא יפתור את הבעיה. נסה, לך תדע ניסיתי את זה מזמן לא עזר לי יש למישהו אולי עוד רעיון הקטע המצחיק שפעם זה היה עובד יש מצב זה אולי בגלל לוח האם?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר יוווווו אם זה דרייברים אז אני צריך להשיג דרייברים שלפני שנתיים לפחותאפילו הפעלתי את המשחק על DX8ושום דבר לא מצליח כל פעם ה-VPU RECOVER עולה ליעוד רעיונות מתקבלים בברכה
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר בדקתי הוא חם אבל לא כל כך כי ברגע שהמשחק נתקע רק ריסט מעלה את המחשב ואז אני כבר לא יכול לבדוק את החום שלו אם אתה מכיר תוכנה שיכולה לנטר לי ולרשום בלוג את החום אני אשמח לבדוק
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אני יודע שהמשחק מתעדכן כל כמה ימים אפילו כל יום גם לפעמיםוזה לא משנה כי במחשב שלי (זה) אין בעיה רק במחשב השני זה קורה ואני גם תמיד דואג לעדכן דרייברים של הGPU
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים זה קורה לך רק ב GUILD ?, או גם במישחקים אחרים? במקרה שאתה משחק במישחקים אחרים...
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר הרוב אבל ממש הרוב זה קןרה ב-GUILD ומשחקים אחרים כמעט ולארק מידי פעם במשחק חדש וחזק גם המשחקים שפועלים על המחשב הזה הם משחקי רשת למיניהם
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מה הטמפ' של הכרטיס? , תשחק GUILD תמזער את המישחק ותיבדוק אותהכי עם זה קורה גם במישחקים אחרים , אז הבעייה היא לא במישחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.