פורסם 2003 ביוני 122 שנים אממ....החדר שלך ורוד??? החלון נראה אחלה...(גם אני רוצה!!) תוסיף תאורה לביפנוכו, ממש מתאים. ותנקה את הפרונט, משהו נזל שם (למה להשפריץ על המחשב דברים? ) חוץ מזה, נחמד ביותר :smoke: עריכה: ד"א עבודה ממש יפה על הכבלים!!
פורסם 2003 ביוני 122 שנים בשביל מוד ראשון יצא יפה מאוד,עבודה ממש יפה על הכבלים ,קבל פונזי וח"ח.:bigok:(<--זה פונזי).
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר חחחח......... החדר ורוד כי... הוא היה פעם של אחותי אכשיו אני נדדתי לכאן..... והנוזל שם הוא דבק שנזל ועוד לא הספקתי לנקות....בשבוע הקרוב אני מקווה שאני יוסיף כבר תאורה ומאוררים ציבעוניים!!....
פורסם 2003 ביוני 122 שנים חביב ביותר, הכבלים גם אצלי ככה.בשביל מוד ראשון יצא יפה מאוד,עבודה ממש יפה על הכבלים ,קבל פונזי וח"ח.:bigok:(<--זה פונזי).WHO THE HELL IS פונזי?? אני רואה מופע שנות השבעים והדמות הזו מוזכרת שם לפעמים... מי זה??
פורסם 2003 ביוני 122 שנים חביב ביותר, הכבלים גם אצלי ככה.WHO THE HELL IS פונזי?? אני רואה מופע שנות השבעים והדמות הזו מוזכרת שם לפעמים... מי זה??היתה תוכנית פעם מאוד ישנה שבאמת עשו אותה בשנות השבעים על חברה צעירים גם כןאני לא זוכר איך קראו לההקיצר היה שם איזה פונזי אחד , בחור עם אופנוע שכל הבנות מתות עליו.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים וואייי איזה פצצה יצא לך אני גם עכשיו מתכנן לעשות חלון....תגיד את הקטודה הכחולה לאן אני אמור לחבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.