עבור לתוכן

תוכנה להקלטת המתרחש על מסך המחשב + סאונד

Featured Replies

פורסם

מחפש תוכנה שתקליט את כל מה שקורה אצלי על מסך המחשב + את הסאונד של האנשים המדברים ליד המחשב (דרך המקרופון).

המטרה היא להקליט את ההדגמה שאני מבצע על המחשב + את הדיבור תוך כדי.

פורסם

camtasia studio

תגדיר לה להקליט מהSTEREO MIX ותיכנס להגדרות של הצלילים ותבטל את המיוט למיקרופון.

ככה כשאתה מדבר ישמעו אותך מהרמקולים, והSTEREO MIX יקליט את זה. (שיטה קצת עקומה, אבל זה כל מה שיש לי בראש עכשיו.. לא ראיתי דרך אחרת לעשות את זה...)

פורסם
  • מחבר

camtasia studio

תגדיר לה להקליט מהSTEREO MIX ותיכנס להגדרות של הצלילים ותבטל את המיוט למיקרופון.

ככה כשאתה מדבר ישמעו אותך מהרמקולים, והSTEREO MIX יקליט את זה.

תודה רבה.

מה זה STEREO MIX ? הרמקולים ?

ולא כ"כ הבנתי, מדוע לא פשוט שהתוכנה תקליט את מה שאני אומר למקרופון ?

פורסם

STEREO MIX מקליט את מה שיוצא לך מהרמקולים.

בתוכנה אתה יכול לבחור להקליט מהמיקרופון או מהSTERO MIX או ממקור אחר.

אבל לא ראיתי שאפשר לבחור שני מקורות הקלטה ביחד, אז צריך לעשות קצת "מעקפים"...

פורסם
  • מחבר

STEREO MIX מקליט את מה שיוצא לך מהרמקולים.

בתוכנה אתה יכול לבחור להקליט מהמיקרופון או מהSTERO MIX או ממקור אחר.

אבל לא ראיתי שאפשר לבחור שני מקורות הקלטה ביחד, אז צריך לעשות קצת "מעקפים"...

כלומר, במקום שהתוכנה תקליט מה שאני אומר לתוך המקרופון,

עדיף שמה שאני אומר למקרופון, יושמע ברמקולים, והיא תקליט מהרמקולים, במקום ישירות מהמקרופון ?

פורסם

STEREO MIX מקליט כל צליל שעובר במחשב (לא משנה מאיפה הוא בא, LINE-IN\מיקרופון\משחק\דפדפן וכו').

פורסם
  • מחבר

STEREO MIX מקליט כל צליל שעובר במחשב (לא משנה מאיפה הוא בא, LINE-IN\מיקרופון\משחק\דפדפן וכו').

הכי חשוב לי הסאונד של מי שמדבר, במקרה כזה לא עדיף להקליט ישירות הממקרופון ? זה לא יהיה איכותי יותר ?

פורסם

זה יהיה בדיוק באותה איכות, אתה מקליט הכל דרך המערכת הפעלה (הסאונד לא יוצא וחוזר לסטריו מיקס).

אם אתה רוצה להקליט רק את מה שמדברים במיקרופון אז תבחר מיקרופון, אם אתה רוצה להקליט גם את שאר הפעולות במחשב אז תבחר סטריו מיקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים