פורסם 2008 ביולי 1817 שנים יש לי אימייל ביאהו שאני רוצה להגדיר ב-Pidgin. איך אני עושה את זה? מה אני צריך להגדיר?שאלה נוספת: האם באמצעות האימייל הזה אני יכול לדבר ב-Pidgin עם מישהו שיש לו MSN Messenger, ואם כן אז איך אני עושה את זה?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אתה יודע ש pidgin הוא מולטי-קליינט ואתה מגדיר בו חשבונות שכבר קיימים?אם אתה מעוניין ליצור חשבון חדש של תוכנת פשוט תיצור אותו עם ההגדרות שיש לך לאותו חשבון באותה תוכנה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר אני יודע.הבעיה שלי היתה שכתבתי בהגדרות את האימייל המלא, בעוד שהיה צריך לכתוב רק את השם משתמש בלי @.עכשיו, הגדרתי את החשבון כ-Yahoo, ואני רוצה לדעת איך אני יכול לדבר עם מישהו שמשתמש ב-MSN Messenger.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר איך אני עושה את זה? אמרו לי שאפשר להגדיר ב-MSN Messenger את האימייל שלך בתור החשבון, אז איך אני יכול להגדיר את האימייל שלי ביאהו בתור חשבון של MSN Msessenger, ככה שזה יעבוד ב-Pidgin?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים חשבון שמתאים למסנג'ר, זה לא משנה איפה האימייל שלךאתה יכול לרשום כל אימייל מכאן: http://login.passport.net
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר לא הבנתי מה אני אמור לעשות שם.אני צריך לתת למיקרוסופט את השם משתמש והסיסמה שלי ביאהו? זה לא נשמע הגיוני.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים לא, אתה צריך להרשם בתור חשבון חדש, לא עם הסיסמא שלך ביאהו אלא עם סתם סיסמא שתבחר, אבל עם המייל של יאהו (או כל מייל שתבחר) בשביל להפוך אותו ל LIVE ID (משמע, יוזר שאתה יכול להשתמש בו בשירותים של מיקרוסופט, מסנג'ר בין השאר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.