פורסם 2008 ביולי 1817 שנים האמת שחיפשתי פורום יותר מתאים ולא מצאתי... אם תפנו אותי לאחר - גם טוב.המחשב שלי קצת מיושן:Dual Core 2.8GhzIntel D945GNT1GB Ram 266MhzGForce 6600LE160GB HD WDLG DVD/RWמארז בינוני פשוט SPכמה אני יכול לקבל על מפלצת כזאת?? (ברצינות).תודה רבה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלא.לדעתי בין 300 ל500 תלוי בבורות של הקונה P=
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים היום בפחות מ1000 אתה מקבל מחשב חזק יותר וחדש.מה שאומר - לדעתי בין 300 ל500 תלוי בבורות של הקונה P=
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים עוד שנה שנתיים המחשב שלי גם יעלה כך ...אין ברירה ...זה תמיד היה כך אני לפני שנתיים מחרתי מחשב 3GHZ HT וללמאט ב 1200 שקל ...ידעתי שעדיף למכור אותו אז ...ואז קניתי E6600 ועדיין שומר על ארכו יחסית
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר תודה לכם!!!אז כנראה שאני אפתח חוות מחשבים בחדר.איזה באסה. קיוויתי שאולי איזה 800 שקל זה רלבנטי.טוב תודה בכל מקרה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים עדיף לא לפתוח חוות שרתים עם מחשבים ישנים. ...תאמין לי כמה שפחות מחשבים כך יותר טוב ..כל המחשבים הישנים הם זוללי חשמל ...ומחמים את החדר .תתרום ...זה מעשה יםה ונבון לעשות ...או למכור אותו...גם עם הסכום לא משהו ...עוד שנה אני מבטיח לך שכבר לא תנצל אותו בתור שרת ...(לא שווה)פשוט היה גרוטאה שתעמוד עד שתיזרוק אותו ...תרווח עליו 400 שקל ופנק את עצמך במשהו טוב כמו חולצה,דיסקים,
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אם תמכור אותו בחלקים תצליח להשיג 800 ואולי אף יותר, אבל זה יותר ריצות וכדאי רק אם אתה גר במקום מרכזי ובעניין חוות שרתים, חסר טעם אם אין לך שימוש
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים היום מאחר והמחירים נורא נמוכים (זכרונות,דיסקים קשיחים ומעבדים חזקים בהרבה שעדיין זולים יחסית) זו לא תקופה טובה למכירת מחשב לעומת לפני יציאת ה-C2D האחרונים למשל...ככה שבאמת יותר מ-400 ש"ח ממש לא היתי חושב לקנות דבר כזה וגם זה אם לא היתי מבין הרבה.300-350 היה מחיר סביר בהנחה שהכל עובד פרפקט ושיש לך מארז וספק קצת מעבר לג'נריים לחלוטין
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר הכל עובד פרפקט Need 4 Speed Most Wantedעובד בלי הפסקה.מארז בהחלט סביר וספק כח חדש מ KSP קוראים לו GOLD משהו. והוא בצבע זהב מן הסתם.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים לא תוכל לקבל עליו יותר מכמה מאות שקלים.וכל יום שעובר הוא שווה פחות.אם אתה מכיר מישהו שצריך מחשב תן אותו מתנה, אם יש לך שימוש אמיתי כמחשב נוסף אז תשתמש בו.(לא מחשב להורדות או קישקוש אחר שבסופו של דבר לא יצא לפועל)אני תמיד השארתי מחשבים ישנים ובסוף זרקתי אותם בלי שהשתמשתי, שכבר אפילו שקל לא היו נותנים לי בשבילם.כבר היה עדיף לתת למשפחה נזקקת בדרום או משהו. או אולי לאחד האחיינים שלי שיהיה לו מחשב בחדר.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אני תמיד השארתי מחשבים ישנים ובסוף זרקתי אותם בלי שהשתמשתי, שכבר אפילו שקל לא היו נותנים לי בשבילם.כבר היה עדיף לתת למשפחה נזקקת בדרום או משהו. או אולי לאחד האחיינים שלי שיהיה לו מחשב בחדר.מחזק ...זה כרוניקה שחוזרת על עצמה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.