פורסם 2003 במאי 2822 שנים בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!!התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד!שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:
פורסם 2003 במאי 2822 שנים אבל אין שם מישהו שקוראים לו ארז :-\סתם, לא יודע, אבל ברצינות, קנית הרבה דברים או פריט אחד (או שניים) כי 60 זה הפרש זעום להרבה פריטים...
פורסם 2003 במאי 2822 שנים הם נחמדים גם אחרי התשלום בהודעה על זמן המשלוח (במידה ולא היה במלאי ) ושאלות טכניות על המוצרוכן יש שם ארז אני חושב :>
פורסם 2003 במאי 2822 שנים "LOL, הוא התקשר כדי לבקש כרטיס אשראי? ברור שהוא יהיה נחמד " אתה יודע טוב מאוד שזה לא רק כרטיס אשראי
פורסם 2003 במאי 2822 שנים יש לנו גם מופעים בימי שישי מי שמעוניין בכרטיסים מוזמן לפנות אלי בPM או להתקשר : 03-6341916הזמינו מקומות מראש , המקומות מוגבלים !
פורסם 2003 במאי 2822 שנים אסור בתחליט האיסור לתת פרטים של כרטיס אשראי לאדם שמתקשר בטלפון.רק לך (הלקוח) החובה להתקשר למספר הידוע והמוכר של הכרטיס ולתת את הפרטים.תמיד יכולים להאזין ולהתקשר ולבקש פרטי כרטיס אשראי לצורך רמיה.
פורסם 2003 במאי 2822 שנים מחבר קניתי עוד הארד דיסק של 40 הארדקנו 2 ומאוורר!זה גם נראה לי הפרש די קטן, 20 לכל מוצר!והוא דיבר רציני ואמר לי את הפרטים שלי לפני שאמרתי לו את הכרטיס אשראי!ככה שהוא לא רימה אותי!
פורסם 2003 במאי 2822 שנים יש לנו גם מופעים בימי שישי מי שמעוניין בכרטיסים מוזמן לפנות אלי בPM או להתקשר : 03-6341916 הזמינו מקומות מראש , המקומות מוגבלים ! LOL!!!!!!!!!!!
פורסם 2003 במאי 2822 שנים עזוב אותך מארז... סתם מישהו קטן שם פבל הוא הבן אדם הכי מצחיק שם... תתחילו להתקשר וכשעונים תגידו שאתם רוצים להזמין פיצה(כן זה עובד )
פורסם 2003 במאי 2822 שנים יש לנו גם מופעים בימי שישי מי שמעוניין בכרטיסים מוזמן לפנות אלי בPM או להתקשר : 03-6341916הזמינו מקומות מראש , המקומות מוגבלים !RFOL!!!! ;Dאיזה מופע כבר יכול להיות?!?! הכרטיס מסך העצוב...אהבת ההיטסינק.מעבד קטלני 3 :-\
פורסם 2003 במאי 2822 שנים עזוב אותך מארז... סתם מישהו קטן שם פבל הוא הבן אדם הכי מצחיק שם... תתחילו להתקשר וכשעונים תגידו שאתם רוצים להזמין פיצה(כן זה עובד ) חחח הוא באמת מצחיק... הייתי שם ראיתי אותו עולה על ארגזים וזורק איזה רדאון (9700 :-X) למדף... איך התעצבן עליו זה (הגבוה לא זכור תשם ;D) בכל מקרה אני מאד מרוצה... (והאנשים מזיגזג אהממ אם אתם קוראים) לא המהרתי את המעבד/זיכרונות! ;D :saint:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.