פורסם 2008 ביולי 1717 שנים הביוס לא מראה את ה- VCORE של המעבד בתפריט של הביוס (במקום שעושים את ה OC) מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותו כמו שהוא היה לי פעם שהוא כן הראה לי את ה VCORE?דרך אגב כל זה התחיל מהרגע שהחלפתי (עכשיו) את הקירור של ARTIC COOLING (לא הספיק לOC) לקירור של SUNBEAM TOWER 120MM
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אתה צריך להוציא את הסוללה ובנוסף לנתק את המחשב מהחשמל פיזית...כמו כן...תבדוק שפשוט לא עשית ignore או DISABLE לניטור של טמפ' המעבד...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר איפה אני יכול למצוא בביוס את הניטור של המעבד?ד"א :אתמול כבר ניסיתי מה שאמרת הוצאתי סוללה וניתקתי מחשמל אבל זה גם לא עזר..כל הבאסה כרגע זה שיש לי פה קירור עצבני שקניתי אותו במיוחד ל OC , אבל אני לא יכול לעשות OC כמו שפעם היה לי ,כי ברגע שאני עושה את ה OC, המחשב אחרי כ- 7 שניות המחשב עושה ריסט (לא ניכבה) וחוזר על אותה פעולה בלי הפסקה, ואני חושב שזה קשור לכך שהוא לא מראה את ה VCORE כי זה מאוד מוזר
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים חפש בביוס או בחוברת שלך איפה זה נמצא בדיוק בביוס..משהו כמו HARDWARE MONITOR וכו..איזה קירור "עצבני" יש לך ?ובזמן ההתקנה של הקירור נגעת/ניתקת משהו שלא היה צריך ?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר בתפריט של PC HELTH הוא כן מראה את VCORE אבל בתפריט של MB INTELLIGENT (M.I.T) הוא לא מראה ושם דרך אגב בתפריט הזה אני עושה את הOCSUNBEAM TUNIQ TOWER 120MMלא , בזמן ההתקנה של הקירור לא נגעתי במשהו שלא היה צריך
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר בדיוק, ב- NORMAL CPU VCORE לא מופיע לי כמה וולט אלא מה שאני רואה זה כך: -------- וזה לא אמור להיות ככה מה עושים?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים המעבד בסטוק ?תגדיר את כל המתחים וכו הכל כרגיל..תראה מה הקריאה..תבדוק עם בCPU-Z אתה רואה מתח...כל שאר הקריאות..כמו סוג המעבד וכו נכונות ?אם ניסת כבר הכל..נסה לעדכן ביוס...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר כן, המעבד בסטוק המתחים והכל הם בדיפולט אני רואה מתחים בCPU-Z והכל נכוןלגבי העידכון ביוס מה השתנה אז מעכשיו שצריך לעדכן אותו ?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אם הייתי יודע מה השתנה..הייתי אומר לך לשנות את זה בחזרה..אבל כנראה משהו תקול שם..חוץ מעדכון ביוס (שלא מחייב שיעזור) אני לא רואה עוד דרך להחזיר את הקריאה למה שהייתה...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר עידכנתי ביוס וגם זה לא עזר, חבר'ה מי שיודע מה אפשר לעשות כל רעיון יתקבל בברכה אני :s05:כבר מיואש ד"א: יכול להיות שיש תקלה בלוח?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר שבוע הבא באים לקחת לי את המחשב לבדוק אצלהם (T.M.S) ואני מקווה שזה יפתר ... בכל אופן תודה רבה לכל מי שעזר ובמיוחד ל iMMoRTaL|TY ו- taotao תודה על הזמן ועל טוב ליבכם!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.