עבור לתוכן

עזרה בקשר למארז עם קירור טוב בבקשה דחוף!

Featured Replies

פורסם

עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים?

אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל

פורסם

תשנה כותרת לפניי שינעלו לך את הת'ראד

פורסם

תחכה לXASER הוא המארז הכי טוב אל תחליף אותו בשום מארז!!

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לחקות הם בכלל לא יודעים מתי הוא יגיע...

פורסם

יש לך שם את הXASER 3

פורסם

בתוספת של 500 שקל...

אתה לא חייב לקנות מפנדס, יש עוד חנויות שאתה יכול לבדוק אם יש להם תמארז ::)

פורסם
  • מחבר

כן אבל כבר הזמנתי את הכל והם שואלים אותי איזה מארז אחר אני רוצה

פורסם

יש משהו חדשני בעולם זה נקרא:

ביטול הזמנה ! כן כן שמעת טוב גם אתה יכול לבטל הזמנה

תבטל ותקנה מה שאתה רוצה

פורסם

בדיוק יש ביטול הזמנה .

אתה מבטל בחינם...

ואם הם לא מסכימים אתה יכול להזמין , ואז לא לפתוח את המוצר ולהחזיר אותו תוך 2 שניות לחנות ולדרוש "ביטול עסקה".

שוב , בחינם.

פורסם

CS-10181 - מארז מצוין לאוברקלוקרים, לדעתי נראה מאוד טוב, הרבה פחות מצועצע ומאפשר 7מאווררים כמו הXaser3.

בתוספת 7מאווררים ג'נריים (או 6מאוררים, כי יתכן והוא מגיע עם 1-2 במקור.) הוא יתעלה בביצועיו על הXaser2. והוא עולה רק 450ש"ח.

פורסם

יש לך עליו ביקורת שמוכיחה זאת נייקי?

ובקשר להזמנה באמת תבטל אותה - PCH יותר זולים ולזיג זאג יש שירות מצויין למה דווקא פנדה?

פורסם

מסכים בהחלט עם מה שניכתב לפניי , תבטל את ההזמנה מייד, אם פנדס לא יודעים מתי מגיע המארז אין שום סיבה לחכות או לקנות דווקא אצלם.

לאחרונה יש להם בעיות קשות של זמני הספקה ושירות לקויי מאוד.

לקח להם חודש שלם להחליף לי לוח אם מקולקל.אישית לא היתי קונה מהם יותר גם אם זה היה בחצי מחיר.

לגבי המארז - לא צריך להיסחף בכמות המאוררים, מעל שני מאוררים (אחד מכניס ואחד מוציא) אין הרבה תועלת בהוספת מאוררים נוספים, זה יכול להוריד טמפרטורות במעלה או שתיים אבל יגרום לך לרעש בלתי נסבל. אני מדבר מנסיון אישי במספר מארזים שונים.

לגבי יופי של מארז זה כבר עניין של טעם, לטעמי ה Xaser III יפה הרבה יותר, אני יכול להשיג לך אחד בצבע שחור בכ 1000 ש"ח.

אם אתה מעוניין תפנה אלי בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים