עבור לתוכן

חימום במארז ANTEC P182

Featured Replies

פורסם

שלום,

סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC).

My system is build from:

1. Antec P182 case

2. ASUS P5K deluxe motherboard

3. Intel E8400 CPU

4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM.

I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C).

Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C).

How can this be? should I not work with the top fan? Is it disrupting the airflow around the CPU? Is there a flaw in the case design?

.

מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד ולוח/מארז בערב קיצי (ישראלי) בחדר לא ממוזג? האם הטמפרטורות שיש לי לפני ואחרי הבעיה הם גבוהים מידי עבור קונפיגורציה כזו (במצב IDLE).

פורסם

כרגע אני עם ככה:

1. עליון אחורי תחתון (שקיבלנו עם המארז) על MED. כולם מוציאים אוויר ( התחתון לכיוון הספק)

2. מאוורר קטן מתחת ל-CDROM להכניס קצת אוויר קר לאיזור הזכרון/CPU

3. מאורר 120 שמכוון על איזור ה-GFX/NB מהצד.

אני על 45/45 ל-NB, SB (הם פסיבים), 40 בערך למעבד ( שהמאוור שלו על נמוך).

55 להכול ב-LOAD (פלוס מינוס).

אם אתה רוצה תמונות תגיד

\עריכה

שני דברים, 1 המצב המקורי זה לא עם מאוורר באמצע, אלא למעלה.

2. בכל מקרה המאוורר העליון צריך להוציא, לא להכניס אוויר, אתה דופק את הסירקולציה במארז.

פורסם

תעלה תמונות ...נראה ,מומלץ שהעליון יוציא אוויר הקידמיים מכניסים אוויר ואחורי מוציא ...

פורסם
  • מחבר

2. בכל מקרה המאוורר העליון צריך להוציא, לא להכניס אוויר, אתה דופק את הסירקולציה במארז.

סליחה טעות שלי... התכוונתי לכתוב שהעליון מוציא אוויר.

פורסם

אני כרגע בלי מאווררים בכלל (IFX-14 על המעבד) אז הטמפרטורות די גבוהות אבל אם אני מפעיל את המאוורר העליון על Low הלוח והמעבד נעים בסביבות 50 מעלות.

את השניים האחרים אני לא מפעיל, הם בקושי משפיעים על הטמפרטורה (עוד 1-5 מעלות - לא שווה את האבק שהם יצברו שם..)

בכל מקרה הטמפרטורות אצלך בסדר גמור, תזכור שזה גם מארז שתוכנן יותר לכיוון השקט ופחות לקירור

פורסם

אולי טמפ' החדר שונה?

פורסם

המחשב אצלי נמצא בסביבה של 30 מעלות בדרך כלל.. זה הזמן להדליק מזגן.. :P

פורסם

הנה קצת תמונות, לא סידרתי אותו לגמרי אחרי שהכנסתי את 2 המאווררים, אז תסלחו לי על הבלאגן הקל :)

טמפ' ב-IDLE עכשיו:

CPU 43

GPU 57

NV, SB 46

HDD 36-39

dsc00299pw3.th.jpg

dsc00300yc6.th.jpg

dsc00304uw1.th.jpg

dsc00305bi5.th.jpg

dsc00306me1.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים