פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מעניין אותיעכשו שבערך 280GTX עולה כמו שניים כאלו (אולי אף פחות)אם מישהו הריץ בדיקותאבל לא סתם בדיקות, אלא ממש מקיפות, עם מעבד חזק (שלא יהיה צוואר בקבוק), דרייברים חדישים, ועם ובלי פילטרים.ולבדוק לא רק MAX FPS אלא גם ממוצע ומינימום במשחקים וברזולציות גבוהות ונמוכות.מה אומרים?מעניין אותי באמת מה ההפרש ביצועים אם בכלל, לפי מה שאני רואה זה די זהה בסה"כ.לא?(ואני לא מדבר על MAX, אני מדבר על FPS ממוצע או מינימום)
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים http://www.legitreviews.com/article/734/12/ זה יבהיר לך את העניין!... אין בכלל מה להשוות! 4870 ב-CF אוכל אותו בלי קטשופ!!!
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר ^^^שוב תסתכל ומדובר בMAX FPS או משהו כזההבעיה שב CF וSLI יש לפעמים ירידות ממש רציניות.השאלה איך זה פועל במינמיום, כי זה מה שישנה בסופו של דבר מבחינת משחקים.מה דעתך?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים אחי זה ממוצע , אם בכלל שמים מקס אז מצינים את זה ובנוסף מוסיפים את הממוצע , זה ברור אף אחד לא מעניין אותו המקסימום
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים בשום סקירה לא מראים מקסימום FPS.בסקירות שיש בהן רק פס אחד זה הממוצע, ובאלו שמפורט בהן- תמיד יש מקס', מינ', וממוצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.