פורסם 2008 ביולי 1717 שנים היי, סוף סוף אחרי חיפושים רבים מצאתי את הקורבן הראשון שלי זהו וידאו 3V6 עתיק של שארפ שנמצא ליד הפח... בפרויקט אני יכניס לתוך המארז של הוידאו מחשב פנטיום 3 שישרת את אחותי הרוצחת דברים אלקטרונים.. (היא הרסה הרבה מוצרי אלקטרוניקה בחיים שלה) המחשב בעיקר ישמש להצגת סרטים ושמיעת מוזיקה כמובן שהוא יחובר לטבלויזיה שיש לה בחדר. טוב חלאס דיבורים נתחיל בעבודה ! תמונות של הקורבנות: והחלקים של המחשבים.. בכל מקרה אני ממשיך לעבוד נעדכן תמונות בערב...
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר עדכון התחלתי לפרק את הוידאו רק אחרי חצי שעה הצלחתי להוציא הכל.. הנה כמה תמונות מהפירוק.. ואו כמה הדבר הזה כבד! שימו לב לפלסטיקים המפרידים בין במארז צריך להוריד אותם.. על הצד.. מה עוד בתיכנון: לבדוק את כל החלקים שיש לי בבית. להלוות דרמל לחצי יום (אם מישהו באיזור הצפון והוא מעוניין לתרום את שלו לעבודה של חצי שעה שידבר איתי) לשנות את הפאנל הקידמי שיתאים לצרכי לבנות קירור מתאים (למחשב הזה לא תהיה מנוחה) שוב פעם אני צריך דרמל ואין לי למה לקנות כי אני לא יעשה עם זה כלום אחרי הפרויקט..
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים יפה יפה.. אני לא יודע אם הכל יכנס לך, משום שהVCR הוא די קטן ומרובע, ואל תשכח לשים משטח מתחת ללוח אם כדי שלא יקצר לך שמה... בהצלחה
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר תודה על התגובות התחלתי לחתוך את המבוך שיש בתוך הוידאו אבל לא היה לי דרמל אז סתם שברתי את הפלסטיק אז וויתרתי קצת על הרעיון אני עדיין מנסה להשיג כלים מתאמים. לבנתיים ישבתי על המחשב עצמו הכל בחוץ אחרי 5 דקות קיבלתי POST היו כמה בעיות..עם ההרדיסק וכל זה סידרתי את ה boot.. התקנה של windows (חוקי כמובן !) שולחן העבודה המפרט של המחשב הוא pentium 3 450mhz לוח אם לא מוכר עם ציפסט של אינטל זיכרון 256 שיעבור שידרוג.. דיסק קשיח 20 גיגה כ. מסך גיפרוס 4 64DDR בקרוב..
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים יש לי מחשב טיפה יותר טוב מזה והוא איטי על XP, אולי כדאי לך לנסות לינוקס.בקשר למארז, אני את הכל עשיתי עם מספרי פח וראש שיוף מחובר למקדחה.. אז הכל אפשרי ;D
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים יש לי מחשב טיפה יותר טוב מזה והוא איטי על XP, אולי כדאי לך לנסות לינוקס. בקשר למארז, אני את הכל עשיתי עם מספרי פח וראש שיוף מחובר למקדחה.. אז הכל אפשרי ;D או windows 98 יש לי עדיין תדיסק חח
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר מריץ כמו גדול... זה יותר מחשב למוזיקה..ראיתי עליו סדרות שלמות ואפילו צפיה ישירה מהאתר של yes בלי לאגים וכאלה.המחשב יעבור שידרוג של הזיכרון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.