עבור לתוכן

התקנת Accelero S1 על X1950PRO + תמונות וטמפרטורות!

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם.

לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי.

לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה...

חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב...

לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות...

החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח...

קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו מאוורר 120mm שקט של GlacialTech עם נתונים של 18dba ו-36CFM.

תוצאות:

קירור סטוק: מנוחה 57 מעלות, מאמץ כ-90-95 מעלות.

S1 פאסיבי: מנוחה 50 מעלות, מאמץ 67 מעלות.

S1 + מאוורר: מנוחה 44 מעלות, מאמץ רק 52 מעלות!

כמו שאתם רואים, התוצאות ממש יפות ולא חשבתי שאני יגיע לכאלו טמפרטורות...

הנה תמונות של התהליך:

1

dscn0866qg2.jpg

i1831030_DSCN0869.jpg

i1831031_DSCN0870.jpg

i1831033_DSCN0882.jpg

i1831035_DSCN0891.jpg

i1831036_DSCN0892.jpg

i1831037_DSCN0893.jpg

i1831038_DSCN0896.jpg

פורסם

בחירה מעולה של הקירור,תחדש

פורסם

אחלה קירור ואחלה טמפ' תתחדש אחיי !

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

תגידו, חייבים לשים את גוף הקירור למייצבי המתח? כי לא לא היה עליו קירור, וגם הקירור שבה עם הS1 לא התאים בדיוק... החיבור לחשמל מהספק הפריע אז לא יכולתי לשים אותו...

פורסם

תתחדש.

לגבי הHS למייצבי המתח, תעלה תמונה חדשה של החלק האחורי של קירור הסטוק של הכרטיס.

נראה שהכרטיס שלך הוא לא בעיצוב ה-Reference של ATI - המייצבים לא ממוקמים במקום הרגיל שלהם.

פורסם

לא חייב, יש לי בדיוק אותו כרטיס.

יש 2 רביזיות של הכרטיס, כאשר בישנה יותר הקירור המקורי גדול יותר ומכסה גם את המייצבי מתח ובשבילו יש את הפלטה שמגיעה עם הקירור.

בכרטיס שלך הקירור המקורי לא מכסה את מייצבי המתח והמבנה של הכרטיס שונה ככה שהפלטה לא מתאימה וכנראה גם לא הכרחית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה! הגוף קירור למייצבים ממש ארוך וגדול, חשבתי אולי לחתוך אותו אבל אני רואה שזה מסובך...

בטוחים שלא צריך אותו ואפשר להשאיר בלי? הכרטיס הגיע בלי...

פורסם

תעלה תמונה של קירור הסטוק כדי שנוכל לראות שהוא באמת לא היה במגע עם מייצבי המתח - אין צורך לקרר אותם.

פורסם

הקירור סטוק לא מכסה את מייצבי המתח לכן עם איתו לא היתה בעיה לא תהיה בעיה גם עם ה-S1

פורסם

שאלה לגבי מייצבי המתח, אני יושב על 8800GT... מבחינת טמפרטורות היה לי שיפור מאוד דומה.. אבל אין לי שום דרך למקם את הסינק של המייצבי מתח(VOLTAGE REGULATOR HEATSINK) על המייצבים... הוא פשוט לא מתאים... זה פוגע בכרטיס בדרך כלשהיא מכיוון שמבחינת טמפרטורות יש שיפור עצום וגם מותקן לי על הכרטיס הTURBO MODULE ככה שנראה לי שהוא זורק אוויר קר על המייצבים ישירות...

בכל מקרה התוצאות אצלי..

לפני : 55-57 במנוחה - 75-80 במאמץ

אחרי : 41 במנוחה ו52 במאמץ(עם הTURBO MODULE)

פורסם

הפלטה הזאת שמגיעה עם ה-S1 מתאימה רק לדגמים מסויימים של X1950 Pro ולא מתאימה לאף כרטיס אחר.

מה שאתה צריך לבדוק זה אם הקירור המקורי שלך כיסה גם מייצבי מתח (בנוסף לליבה ולזכרונות).

אם כן רצוי מאד שתמצא פיתרון כלשהו לקרר גם את מייצבי המתח, אם לא אז אין בעיה.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה של הכרטיס לפני הS1... אני חושב שהסינק לא נגע במייצבים, תקנו אותי אם אני טועה...

i1831030_DSCN0869.jpg

פורסם

בעיקרון לפי הסינק המקורי כן הוא נגע אבל ממש בקטנה יענו מה שנגע היה רק הפאדים הטרמיים ולא הייתה בליטה בסינק כמו שהייתה בליטה לזיכרונות... וגם זה היה כזה על חלקים בסינק שבכלל אני לא מבין איך הם קירור משהו אם בכלל(יכול להיות שהם בכלל הזיקו למייצבים כי זה היה סתם מחובר לסינק גם במקומות שאין מתכת כמעט...

אני דיי בטוח שהמאורר של הTM שיושב מעליהם מקרר אותם יותר טוב מאשר הסינק שקירור אותם לפני זה...

בכל מקרה אין לי בעיה לשים שם סינקים של זלמן הכחולים האלו שמגיעים עם הVF700 פשוט זה צורך עכשיו להוריד את הS1 ואני עצלן, זה קריטי אם אני ישתמש בו ככה למשך נגיד חודש חודשיים ואז שיהיה לי כוח אני אשים את הסינקים?

פורסם

עדיף שיהיה סינק על המייצב מתח אם הקירור המקורי נגע בו

פורסם

stingeR, לגבי ה8800GT:

# The card doesn't need voltage regulator heat sinks to operate. We tested that the card just ran flawlessly without voltage regulator heat sinks.

לבעלי הAC , GTS מצהירים שכדי להבטיח קירור מספק, יש צורך בTURBO MODULE (או כל מאוורר אחר)

http://arcticcooling.com/vga2.php?idx=147&data=7&disc=

sapits1, תעלה תמונה של הצד השני - זה שנוגע ברכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים