עבור לתוכן

קרור לCF HD4870...

Featured Replies

פורסם

שלום!

כבר ביצעתי הזמנה של מחשב חדש עם מערך CF של שני כרטיסי מסך HD4870.

שמעתי שהכרטיס הזה לוהט וראיתי שהרבה לוקחים לו קירור, בעוד שאני מתכנן על 2 כרטיסים טענה זאת מעוררת בי דאגה כי אני לא מתכוון לצלות סטייקים והמחשב לא מתוכנן להוות תנור חימום לחורף..

אז השאלה שלי היא האם כדאי לקחת בנוסף קירור לכרטיסי המסך, אם כן אז אזה הכי מומלצים מבחינת רעש וקירור?.. הרעש פחות חשוב כמובן.

אם אפשר עם לדים ^^

המחיר לא משחק פה תפקיד.

ורציתי לציין שהמארז שלי הוא Thermaltake Armor+ VH6000BWS והוא מצוייד במאורר של 23 ס"מ צדדי שלפי מה שראיתי בתמונות הוא מכוון לכרטיסי המסך.

בבקשה תענו מהר כי כבר ביצעתי את ההזמנה.

פורסם

אני מציע לך לפני שאתה קונה קירור להחליף להם משחה טרמית לMX-2 ולעשות שהמאוורר יסתובב לפי הטמפ' עם RIVA TUNER אם יתחממו הרבה אז תקנה קירור, תמיד כדאי לנסות כי חבל על הכסף.

פורסם

לפני שאתה מתעסק עם החלפה של המשחה הטרמית (תהליך שנראה פשוט אבל עלול להיות קטלני...), תעלה את מהירות הסיבוב של המאוורר.

ת'רד שנפתח בפורום כרטיסי מסך בנושא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.msg2983907#msg2983907

לגבי החלפה של המשחה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346608.0

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

אבל אני ממש לא מבין במשחות טרמיות ולא רוצה להתעסק עכשיו עם מריחה ופתיחת הכרטיס..

גם לערוך את מהירות המאוורר בתוכנה אני לא ממש יודעכי מעולם לא התעסקתי בזה..

לא עדיף לקנות כבר קירור ולהיות עם ראש שקט?

פורסם

נסה לבקש מהחנות ממנה הזמנת להחליף לך את המשחה.

פורסם

אוקיי תודה!

אבל אני ממש לא מבין במשחות טרמיות ולא רוצה להתעסק עכשיו עם מריחה ופתיחת הכרטיס..

גם לערוך את מהירות המאוורר בתוכנה אני לא ממש יודעכי מעולם לא התעסקתי בזה..

לא עדיף לקנות כבר קירור ולהיות עם ראש שקט?

ראש שקט מקבלים כשנשמרת האחריות, וזה לא קורה כאשר מחליפים גוף קירור, ולכן - תבקש פה עזרה, המון אנשים התעסקו עם ההגדרות של המאוורר וישמחו לעזור לך (שלח אליי לפרטי כבר עכשיו אם אתה רוצה) ותראה שזה עוזר.

נכון שזה במחיר של קצת רעש, אבל עדיף קצת רעש ואחריות מאשר שקט מדומה.

פורסם
  • מחבר

רגע.. אם אני קונה גוף קירור לכרטיסי המסך יורדת לי האחריות???

למה?? הרי אני לא מתעסק בו, אני רק מחבר לו גוף קירור.. או שזה כרוך באובדן אחריות?

פורסם

הרוב המוחלט של החברות, ברגע שהם מזהים התעסקות עם גוף הקירור, מבחינתם זה שימוש לא ראוי במוצר ולכן האחריות לא תקיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים