עבור לתוכן

מה לעזאזל היצור הזה? / Bug Hunter

Featured Replies

פורסם

ערב... שקט בבית... אני מתחיל את העונה הרביעית של Boston Legal ולוגם תה קר, ובעודי נהנה מהנאות העצלנות, אני שומע רחש קל באזור הדלת.

משום שהחדר חשוך ברובו אני מתקשה לראות מה יש שם, אך כאשר אני ממקד את מבטי אני רואה יצור כהה מטפס על הדלת.

אני אומר לעצמי "אוו, רק התחיל הקיץ ושוב המקקים הטיפשים האלו, רק שלא יתחיל להתעופף לי בחדר"

אני ממשיך לראות בוסטון ופוזל מדי פעם לבדוק לשלומו של המקק, ופתאום אני קולט, זה לא מקק! זה פאנטום!

מן גו'ק שחור דק עם כנפיים רחבות מטייל לי על הרצפה ובריחופים קלים מתקרב אלי, האימה גוברת, ישר קפצתי, שמתי נעלי בית ועצרתי את הסדרה, ופתאום קלטתי:

אני לכוד! הוא עומד לפני הדלת ומסתכל אלי במבט זועם, איך אצא מהחדר? מה אעשה? האם לזעוק לעזרה? או שמא להתמודד מול גורלי האכזר לבד?

אני מביא קיפצוץ קל מעליו ורץ למטבח, ומביא את המטאטא, "מי הוא חושב שהוא?" אני אומר לעצמי, נחוש לטאטא את המקק מן העולם.

הגעתי לחדר, והנחתתי עליו את מכת המחץ של המטאטא האיום, הרמתי.. והמקק ישב על הרצפה, דיי שלוו, "הוא מת" אמרתי לעצמי, ולקחתי את המצלמה למען תיעוד הפאנטום הביולוגי, לאחר מכן, לקחתי כוס חד פעמית וטאטאתי אותו בזהירת לתוכה, בכדי שאוכל לשחרר את נשמתו דרך החלון, לאוויר הצח.

ופתאום, הנבלה (כך חשבתי לפני) מתחיל להתרוצץ לי בין הרגליים! רץ ישר למאחורי הרמקול.

בזמן זה הבנתי שאני מתמודד עם יצור אינטליגנטי, ולא עם מקק הדיוט. הרמתי את הרמקול, והבחור רץ ונעלם לתוך המחשב!

"אוף" אמרתי לעצמי, "כל מה שחסר לי עכשיו זה מקק קצוץ על בקרי הSATA שלי"

אך החלטתי לשבת, ולהמשיך לצפות בתכנית.

לאחר כמה דקות, כאשר אני מישיר את מבטי לרצפה, אני רואה את הפושע רץ לכיוון הכבלים, "חכם" אמרתי, "הוא יודע שהמטאטא האיום אינו מגיע לשם"

אך חיש מהר הוא פנה לאחור והתחבא מאחורי המארז.

המשכתי לצפות בתכנית עד שנגמרה, והסתכלתי למטה, הפלא ופלא, הוא לא שם! אני מסתכל למחוץ לחדר, ואני רואה את הקרימינל המעופף בורח כל עוד כוחו במחושיו הישר על הפרוסדור.

חיש מהר דילגתי מלפניו והנחתתי עליו את המטאטא האיום, וטאטאתי אותו למעל דיסק התקנה של XP, שמתי דיסק התקנה של OSX (כמה אירוני) ומחצתי אותו למוות.

סופסוף יכולתי לנשום לרווחה, הפאנטום הביולוגי מת.

תמונות מרגעי האימה:

i138833_DSCF3157.JPG

i138831_DSCF3155.JPG

i138832_DSCF3156.JPG

i138835_DSCF3162.JPG

i138834_DSCF3159.JPG

בקיצור, למישהו יש מושג מזה החרק הזה? פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה, הוא מסוכן? הוא לא נראה לי סתם מקק כי הוא חכם יותר, במקום סתם להתעופף ולהתקע בקירות הוא מתחבא מאחורי אזורים חשוכים, הוא עף מתי שצריך ומתי שלא הוא רץ (די מהר)

• תגובות 41
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, הוא נראה מפחיד.

וד"א, השימוש שלך במילה הדיוט הוא מאוד לא נכון.

אם כבר, אדיוט יותר מתאים פה, למרות שגם לא הכי.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לדעת איזה חרק זה, אז אמרתי במקום סתם לשאול, פה נספר סיפור ;D

הדיוט זה גם פשוט לפי מה שאני יודע, ולזה התכוונתי

פורסם

דבר ראשון זה נראה יותר סוג של פרפר לילה מאשר ג'וק.

דבר שני, אתה מזלזל בג'וקים... גם להם יש את הטריק של play dead.

פורסם

..

פורסם

tldr

פורסם

דבר שני, אתה מזלזל בג'וקים... גם להם יש את הטריק של play dead.

אף אחד לא יכול לשרוד כשמיקרוסופט ואפל אונסים אותו משני הצדדים...

פורסם

כן הה? :lol:

בואנה שהתחלת לספר כולי מסתכל בחשש בחדר לראות אם אין אצלי איזה יצור כזה...

אבל יש לך אחלה כשרון כתיבה.. תנצל אותו (אני רציני..)

פורסם

tldr

הוא כתב את זה פעמיים בטעות, קרא רק את הפסקה הראשונה.

פורסם

"כל מה שחסר לי עכשיו זה מקק קצוץ על בקרי הSATA שלי"

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואוו, ממש משעמם לך הא....

לגמרי

כמה זמן לקח לך לכתוב את כל זה??

פורסם

אבל יש לך אחלה כשרון כתיבה.. תנצל אותו (אני רציני..)

רוצה לראות כשרון כתיבה באמת יוצא מן הכלל בסיפור על ג'וק?

הנה שני סיפורים של בחור מוכשר (צ'אק נוריס של המילה הכתובה) בשם מתי, שאני מכיר מפורום אחר-

תעיף מבט כאן וכאן (יש עוד סיפור ענק שלו איפשהו, אבל אני לא מוצא, זה הכל מ 2004 :) )

פורסם
  • מחבר

לגמרי

כמה זמן לקח לך לכתוב את כל זה??

שכתובים מהלב זה לא לוקח הרבה זמן ;D

פורסם

חחחחח סיפור מצחיק.. ישבתי לקרוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים