עבור לתוכן

עזרה באובר קלוק NVIDIA GeForce 7950 GT 512

Featured Replies

פורסם

היי...

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GT שפועל על ליבה של 550 ארץ (הדיפולט שלו).... יש לי קירור לכרטיס הכי טוב של זלמן והכרטיס במנוחה משו כמו 47 מעלות ובלחץ משו כמו 67 אז חשבתי לעשות אוברקלוק ...אז התחלתי לעשות והרמתי לאט לאט תליבה לאיזור ה 600 ארץ כלומר העלתי ב 50 ארץ תלביה בהדרגה זה הכן שיפר לי תביצועים משו כמו 450 נקודות ב 3dmark אבל הכרטיס לא עובר ת 70 מעלות בלחץ מירבי אז רציתי להמשיך לעשות אובר קלוק וכאן הבעיה:

איך שאני עובר ת 600 ארץ נגיד שם על 605 ארץ אז שאני מריץ בדיקה ב 3dmark זה מתחיל בהתחלה טוב מעלה תפרימיים ואז באישהוא שלב יוצא וכותב תדבר הבא http://img294.imageshack.us/img294/5797/83757583zb2.jpg

כמובן שהעלתי תזיכרון גם מ 700 ל 750 .....

לפי המעלות של הכרטיס אני יכול לעלות עוד ככה לפחות אני חושב אני ישמח אם מישו יסביר לי מה הבעיה הזאת?! ותפיתרון אם יש בכלל

תודה

פורסם

הגעת כנראה למקס' של הליבה ללא תוספת מתח.

תנסה לעלות עוד את תדר הזכרונות.

בכל אופן, כדי לוודא שהתדר באמת יציב, תריץ את 3DMARK על ההגדרות הכי גבוהות מספר פעמים.

פורסם
  • מחבר

שעיתי את זה והעלתי תזיכרון עד 800 ארץ וזה עבד אבל זהו אי אפםשר יותרמזה....ואני מניח שכשהרטיס על 67 מעלות בלחץ ועם קירור שיש לי (זלמן הכי טוב) אז אני יכול לעלות עוד הבעיה היא שאני לא יודע איך אני מוסיף מתח ?! יש לי לוח אם של גיגבייט אם זה עוזר[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 09:26:40

אגב תודה לך על ההעזרה עם המעבד שלי ....שאלתי אותך איך אני יכול לעלות אותו מ 2.66 אז בסוף העלתי עד ל 3.6 ובלחץ יש לי 70 מעלות בלי לחוץ 38 אז תודה לך ותודה לקירור של זלמן חחחח
פורסם

ל7950GT אוברקלוק מאוד מוגבל מכיוון שזהו בעצם 7900GT עם מהירויות שעון גבוהות יותר(7900GT שעשו לו אוברקלוק)

הדבר היחיד שתוכל לעשות הוא VOLTMOD שהאמתי שהוא מאוד פשוט בכרטיס הזה כי אפשר לעשות אותו עם דיו מוליך/עפרון ציירים

אני עם ה7900GT שלי הגעתי עם VOLTMOD ל700 לליבה ו900 לזיכרונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים