עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב למשחקים בלי ללא מסך5K

Featured Replies

פורסם

הקירור של INTEL שקט , הוא פשוט לא טוב ל OC ...

המחשב של ההורים שלי עם קירור אינטל STOCK שעושה רעש כמו של מנוע סילון (והייתי בטוח שזה לא בסדר, אז הלכתי לחנות ואמרו לי שככה זה הקירורים של אינטל, לא הסכמתי והתחלתי לעשות צעקות ואז החליפו לי אותו וגם החדש הרעיש)

פורסם

סליחה שאני נדחף, אבל יש לי שאלה.

ה-450VX לא יספיק למפרט הזה?

פורסם

יספיק אבל כאשר בתוספת קטנה אתה מקבל ספק שחזק ב 100W , זה מאוד משתלם (גם לעתיד במדה ותרצה לשים כרטיס מסך שדורש יותר עוצמה) ...

המחשב של ההורים שלי עם קירור אינטל STOCK שעושה רעש כמו של מנוע סילון (והייתי בטוח שזה לא בסדר, אז הלכתי לחנות ואמרו לי שככה זה הקירורים של אינטל, לא הסכמתי והתחלתי לעשות צעקות ואז החליפו לי אותו וגם החדש הרעיש).

לא יודע ספציפית על הקירור בבית שלך אבל כל אחד מהמומחים פה יכול להעיד שהקירורי STOCK של INTEL שקטים ...

http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm

שים לב איפה ברשימה נמצא קירור STOCK מבחינת שקט ...

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שלא קריטי לשים קירור אחר אם אין כוונה לעשות OC?

אגב המפרט הוזמן היום ועוכשיו י קטע כזה

המפרט הזה הוזמן ע"י חבר (כל הדיון היה בשבילו אם זה משנה) אז עכשיו חזרתי מהעובדה והוא אומר לי שהזמין מעבד אחר בשמחה

המעבד הוא עם 4 ליבות הוא אמר דגם 6600 משהו כזה

עכשיו ראיתי שאתם מציינים כל פעם למי ששאול שעדיף כפול ליבה כי הם יותר טובים למשחקים וכו'

עכשיו השאלה היא אם זה לא נורא שהוא הזמין עם 4 ליבות או שזה לא טוב וכדאי לבטל את ההזמנה ולהזמין את המעבד הכפול ליבה?

פורסם

ה Q6600 הוא לפי דעתי מרובע הליבות הכי משתלם כיום , OC קטן בשבילו לכיוון ה 3GHZ יתן ביצועים מעולים , לפי דעתי זו לא טעות לרכוש אותו המתחרה שלו באותו המחיר הוא E8400 כפול הליבה שמתחמם פחות ומגיע במהירות של 3GHZ בניגוד ל 2.4 של ה Q6600 ...

יעילות ה 4 ליבות עוד לא באמת הוחכה במשחקים כך שהשיקול הוא שלו ...

פורסם
  • מחבר

אז אחי בשורה התתונה אתה אומר לא להחליף, למרות שאין כוונה לעשות OC ולקנות קירור בנפרד

לעשות כך?

פורסם

אז אחי בשורה התתונה אתה אומר לא להחליף, למרות שאין כוונה לעשות OC ולקנות קירור בנפרד

לעשות כך?

אם אין כוונה לעשות OC ולקנות קירור בנפרד? להחליף ודחוף. ללא OC, למטרת משחקים, ה-E8400 לא סופר אפילו את ה-Q6600

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים