פורסם 2008 ביולי 2217 שנים הקירור של INTEL שקט , הוא פשוט לא טוב ל OC ...המחשב של ההורים שלי עם קירור אינטל STOCK שעושה רעש כמו של מנוע סילון (והייתי בטוח שזה לא בסדר, אז הלכתי לחנות ואמרו לי שככה זה הקירורים של אינטל, לא הסכמתי והתחלתי לעשות צעקות ואז החליפו לי אותו וגם החדש הרעיש)
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים יספיק אבל כאשר בתוספת קטנה אתה מקבל ספק שחזק ב 100W , זה מאוד משתלם (גם לעתיד במדה ותרצה לשים כרטיס מסך שדורש יותר עוצמה) ...המחשב של ההורים שלי עם קירור אינטל STOCK שעושה רעש כמו של מנוע סילון (והייתי בטוח שזה לא בסדר, אז הלכתי לחנות ואמרו לי שככה זה הקירורים של אינטל, לא הסכמתי והתחלתי לעשות צעקות ואז החליפו לי אותו וגם החדש הרעיש).לא יודע ספציפית על הקירור בבית שלך אבל כל אחד מהמומחים פה יכול להעיד שהקירורי STOCK של INTEL שקטים ...http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfmשים לב איפה ברשימה נמצא קירור STOCK מבחינת שקט ...
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אז אני מבין שלא קריטי לשים קירור אחר אם אין כוונה לעשות OC?אגב המפרט הוזמן היום ועוכשיו י קטע כזההמפרט הזה הוזמן ע"י חבר (כל הדיון היה בשבילו אם זה משנה) אז עכשיו חזרתי מהעובדה והוא אומר לי שהזמין מעבד אחר בשמחההמעבד הוא עם 4 ליבות הוא אמר דגם 6600 משהו כזהעכשיו ראיתי שאתם מציינים כל פעם למי ששאול שעדיף כפול ליבה כי הם יותר טובים למשחקים וכו'עכשיו השאלה היא אם זה לא נורא שהוא הזמין עם 4 ליבות או שזה לא טוב וכדאי לבטל את ההזמנה ולהזמין את המעבד הכפול ליבה?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים ה Q6600 הוא לפי דעתי מרובע הליבות הכי משתלם כיום , OC קטן בשבילו לכיוון ה 3GHZ יתן ביצועים מעולים , לפי דעתי זו לא טעות לרכוש אותו המתחרה שלו באותו המחיר הוא E8400 כפול הליבה שמתחמם פחות ומגיע במהירות של 3GHZ בניגוד ל 2.4 של ה Q6600 ...יעילות ה 4 ליבות עוד לא באמת הוחכה במשחקים כך שהשיקול הוא שלו ...
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אז אחי בשורה התתונה אתה אומר לא להחליף, למרות שאין כוונה לעשות OC ולקנות קירור בנפרדלעשות כך?
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אז אחי בשורה התתונה אתה אומר לא להחליף, למרות שאין כוונה לעשות OC ולקנות קירור בנפרדלעשות כך?אם אין כוונה לעשות OC ולקנות קירור בנפרד? להחליף ודחוף. ללא OC, למטרת משחקים, ה-E8400 לא סופר אפילו את ה-Q6600
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.