פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר בטוח? לקחתי סטיק של DDR1 והוא היה זהה לחלוטין ל-DDR2. נגיד שהצלחתי לדחוף אחד פנימה. הוא מסוגל לשרוף את הלוח אם?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים בטוח.ואם תצליח לדחוף אותו פנימה זה אומר ששברת או את הזיכרון או את השקע על לוח האם.בכל מקרה, בהצלחה.דווח לנו אם תצליח.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר הכנסתי אחד פנימה, בלי לשבור את הזיכרון או את הסוקט. הדלקתי את המחשב, היה ריח של שרוף ויותר המחשב לא עולה. מדובר בלוח אם למעבד אינטל מבוסס שבב 865GV. אני מאמין שזה לוח אם לזיכרון DDR1.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים DDR1 וDDR2 שונים פיזית.אין מצב שהצלחת לדחוף בקלות סטיק כזה לסלוט כזה.אם הכנסת, אז התשובה, כמו שהבנת בעצמך, היא כן.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים חחחחחחחחחחחחדי זה ענק... תקשיב, DDR1 וDDR2 שונים פיזית! זה לא אותו סטיק ואין טעם שתתוכח בכלל. אם הצלחת לתקוע סטיק DDR2 בחריץ של DDR1 אז כן, כנראה שברת את הלוח/הסטיק בשביל לעשות את זה ובדרך שרפת אותם.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים הם לא מתים הם מתחלפים ... מסתבר שלא רק על פראיירים אומרים את זה ... :screwy:
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר הבעיה שזה מחשב של לקוח. באמא שלי לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה. אני יודע בוודאות שלא נגרם נזק פיזי לזיכרון או ליציאה בלוח אם. אחרי שהכנסתי את הזיכרון והדלקתי את המחשב היה ריח שרוף. אני מאד מאד מקווה שהוא לא יעשה 1+1 ויאשים אותי בגרימת נזק. בינתיים הוא לא התקשר או חזר לסניף. מקווה שגם לא יחזור.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים הבעיה שזה מחשב של לקוח. באמא שלי לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה. אני יודע בוודאות שלא נגרם נזק פיזי לזיכרון או ליציאה בלוח אם. אחרי שהכנסתי את הזיכרון והדלקתי את המחשב היה ריח שרוף. אני מאד מאד מקווה שהוא לא יעשה 1+1 ויאשים אותי בגרימת נזק. בינתיים הוא לא התקשר או חזר לסניף. מקווה שגם לא יחזור.אתה עובד בתיקון מחשבים ולא ידעת שאי אפשר להכניס DDR2 לחריץ של 1? ועשית ניסויים על מחשב של לקוח? :-\
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר יצאתי אידיוט. מודה באשמה. במדריך של הלוח אם רשום במפורש תמיכה ב-DDR1/DDR2. נשבע לכם. אולי יצאתי אידיוט, אבל אנגלית אני יודע. הזיכרון נכנס ליציאה המתאימה בלי קושי, בלי הפעלת כוח, לא היה שבר, לא היה נזק פיזי לא לזיכרון ולא ללוח אם. הדלקתי את המחשב, היה פתאום ריח שרוף וזהו. מאז המחשב לא עלה. אם הלקוח יחזור אקנה מכספי לוח אם חדש. אחד כזה היום לא עולה מעל 300 ש"ח.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים יש לוחות שתומכים בשני סוגי הזכרונות. יש עליהם שני סוגי סלוטים, אחד (או שניים) שמתאים לDDR1, ואחד (או שניים) שמתאים לDDR2.אסור לחבר סטיק DDR1 וסטיק DDR2 בלוחות האלו, רק סוג זיכרון אחד בכל פעם, וברובם צריך להזיז ג'מפר\ים כדי להעביר תמיכה מסוג זיכרון אחד לשני.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר אקנה לוח אם של Gigabyte 945 ואעשה מחיר טוב על זיכרון DDR2. לא תהיה בעיה של תאימות לאחור, נכון? יש לו פנטיום 4. מאד מקווה שזו יציאה 775. http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2669
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.