עבור לתוכן

זיכרון מסוגל לשרוף לוח אם?

Featured Replies

פורסם

אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?

פורסם

בלתי אפשרי פיזית, סוקט שונה

פורסם
  • מחבר

בטוח? לקחתי סטיק של DDR1 והוא היה זהה לחלוטין ל-DDR2.

נגיד שהצלחתי לדחוף אחד פנימה. הוא מסוגל לשרוף את הלוח אם?

פורסם

בטוח.

ואם תצליח לדחוף אותו פנימה זה אומר ששברת או את הזיכרון או את השקע על לוח האם.

בכל מקרה, בהצלחה.

דווח לנו אם תצליח.

פורסם
  • מחבר

הכנסתי אחד פנימה, בלי לשבור את הזיכרון או את הסוקט. הדלקתי את המחשב, היה ריח של שרוף ויותר המחשב לא עולה. מדובר בלוח אם למעבד אינטל מבוסס שבב 865GV. אני מאמין שזה לוח אם לזיכרון DDR1.

פורסם

DDR1 וDDR2 שונים פיזית.

אין מצב שהצלחת לדחוף בקלות סטיק כזה לסלוט כזה.

אם הכנסת, אז התשובה, כמו שהבנת בעצמך, היא כן.

פורסם

חחחחחחחחחחחח

די זה ענק... תקשיב, DDR1 וDDR2 שונים פיזית! זה לא אותו סטיק ואין טעם שתתוכח בכלל. אם הצלחת לתקוע סטיק DDR2 בחריץ של DDR1 אז כן, כנראה שברת את הלוח/הסטיק בשביל לעשות את זה ובדרך שרפת אותם.

פורסם

הם לא מתים הם מתחלפים ... מסתבר שלא רק על פראיירים אומרים את זה ...

:screwy: :screwy: :screwy:

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה מחשב של לקוח. באמא שלי לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה. אני יודע בוודאות שלא נגרם נזק פיזי לזיכרון או ליציאה בלוח אם. אחרי שהכנסתי את הזיכרון והדלקתי את המחשב היה ריח שרוף. אני מאד מאד מקווה שהוא לא יעשה 1+1 ויאשים אותי בגרימת נזק. בינתיים הוא לא התקשר או חזר לסניף. מקווה שגם לא יחזור.

פורסם

אז זה היושר הישראלי שכולם מדברים עליו...

פורסם

הבעיה שזה מחשב של לקוח. באמא שלי לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה. אני יודע בוודאות שלא נגרם נזק פיזי לזיכרון או ליציאה בלוח אם. אחרי שהכנסתי את הזיכרון והדלקתי את המחשב היה ריח שרוף. אני מאד מאד מקווה שהוא לא יעשה 1+1 ויאשים אותי בגרימת נזק. בינתיים הוא לא התקשר או חזר לסניף. מקווה שגם לא יחזור.

אתה עובד בתיקון מחשבים ולא ידעת שאי אפשר להכניס DDR2 לחריץ של 1?

ועשית ניסויים על מחשב של לקוח? :-\

פורסם
  • מחבר

יצאתי אידיוט. מודה באשמה. במדריך של הלוח אם רשום במפורש תמיכה ב-DDR1/DDR2. נשבע לכם. אולי יצאתי אידיוט, אבל אנגלית אני יודע. הזיכרון נכנס ליציאה המתאימה בלי קושי, בלי הפעלת כוח, לא היה שבר, לא היה נזק פיזי לא לזיכרון ולא ללוח אם. הדלקתי את המחשב, היה פתאום ריח שרוף וזהו. מאז המחשב לא עלה.

אם הלקוח יחזור אקנה מכספי לוח אם חדש. אחד כזה היום לא עולה מעל 300 ש"ח.

פורסם

יש לוחות שתומכים בשני סוגי הזכרונות. יש עליהם שני סוגי סלוטים, אחד (או שניים) שמתאים לDDR1, ואחד (או שניים) שמתאים לDDR2.

אסור לחבר סטיק DDR1 וסטיק DDR2 בלוחות האלו, רק סוג זיכרון אחד בכל פעם, וברובם צריך להזיז ג'מפר\ים כדי להעביר תמיכה מסוג זיכרון אחד לשני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים