עבור לתוכן

DirectX 10 + VISTA

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים לבעיה שלי.

אני קונה מחשב, עם HD4850 שתומך DX10.1, וכנראה 2GB RAM.

עכשיו, אני רוצה להינות מDX10, וממה שהבנתי היא קיימת רק בVISTA.

וגם הבנתי שאם אני מתקין ויסטה, אז לקנות 4GB RAM.

מה אתם אומרים, לקנות 4GB RAM וVISTA 64BIT כדי להינות מDX10, או לא לבזבז בינתיים 200+ ש"ח על 2GB זכרון נוספים ולהתקין את XP הישנה והטובה, ולהישאר עם DX9.0C?...

פורסם

אתה קונה מחשב חדש או משדרג את הנוכחי?

איזה זכרונות יש לך עכשיו?

עם המחירים של הזכרונות היום נראה לי פשע לא להרחיב ל-4 גיגה (במידהו יש לך DDR2 ולא DDR1).

הויסטה לא קשור לניצול של ה-4 גיגה, זה פיצ'ר של מערכות 64 ביט (גם ויסטה וגם-XP, אם תתקין את גרסאות ה-32 ביט עדיין ינוצל רק 3.2+\-).

בקשר ל-DIRECTX זה אכן נתמך רק בויסטה, אבל אני אישית לא רואה למה זה הכרחי למשחקים כרגע.

פורסם
  • מחבר

אתה קונה מחשב חדש או משדרג את הנוכחי?

איזה זכרונות יש לך עכשיו?

עם המחירים של הזכרונות היום נראה לי פשע לא להרחיב ל-4 גיגה (במידהו יש לך DDR2 ולא DDR1).

הויסטה לא קשור לניצול של ה-4 גיגה, זה פיצ'ר של מערכות 64 ביט (גם ויסטה וגם-XP, אם תתקין את גרסאות ה-32 ביט עדיין ינוצל רק 3.2+\-).

בקשר ל-DIRECTX זה אכן נתמך רק בויסטה, אבל אני אישית לא רואה למה זה הכרחי למשחקים כרגע.

קונה חדש.

זה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5

אני אוסיף עוד 2X1GB עוד חודש, כרגע אין לי +200 ש"ח לבזבז על משהו שלא נחוץ בצורה קיצונית. אני מעדיף לקנות G5.

ממה שהבנתי זה נותן BOOST לגרפיקה בצורה משמעותית.

פורסם

אם אין לך תקציב ל-4 גיגה אז למה שאלת?

בקשר ל DX10, זה רלוונטי רק למשחקים תומכים, עדיין רוב הגיימרים על XP ומתמונות שראיתי למשחקים שיש כרגע אין ממש הבדל, אני לא חושב שזה משנה כרגע.

לעוד שאלות בנושא תפנה לפורום משחקים.

אגב, כדאי שתתיעץ בפורום מפרטים לפני הקניה לוודא שהמעבד הזה יהיה לך טוב למשחקים גם בעתיד.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים