עבור לתוכן

שאלה לטכנאים: איזה אנטי וירוס אתם מתקינים ללקוחות?

Featured Replies

פורסם

וגם האם הוא חינמי או פרוץ?

תודה רבה!

פורסם

אין שום סיבה להתקין ללקוח תוכנה פיראטית, במיוחד שיש חלופות חינמיות מעולות.

avira בגרסא החינמית, החסרון היחידי זה שבכל עדכון הוא מקפיץ פרסומת לגרסא שבתשלום.

למי שאני יודע שיש פחדים מ-popups אני שם avast גם כן חינמי.

פיירוואל בדר"כ המובנה של הוינדוס (אם יש SP2 או ויסטה).

לקצת יותר מבינים שלא יפחדו אם חס ושלום צריך ללחוץ לו allow אני שם comodo, גם הוא חינמי.

פורסם

אני שם AVG בד"כ!

פורסם

^^

+1

AVG 8 נחמד והלקוחות מתלהבים מהמראה שלו...

אבל AVAST גם מאוד יעיל.... רק שאני לא אוהב את הסמל המכוער שלו במגש המערכת שלי ;D

פורסם

AVG V8.0 אחלה דבר...חינמי ונראה מרשים.. האווסט על הפנים הוא מריץ שלושים אלף פרוססים וחמישים אייקונים בטראיי ...

הAVG שומר דיי טוב ללקוחות הרגילים שלוקחים מחשב לשישמו ביתי..למשתמשים יותר מתקדמים אנחנו שמים KAV או NOD ...

=]

NIKILLER

פורסם

לאימא שלי התקנתי AVG חינמי.

;D

כל התראה קלה שבקלים היא בטוחה שהמחשב שלה מלא בווירוסים ומתקשרת אלי שאני יבוא דחוף.

העיקר בשבילי זה שלמחשב יהיה הגנה כלשהי, ושלא יקפיץ סתם התראות על כל פיפס.

פורסם

גם אני מתקין AVG חינמי ואומר להם לסרוק כל שבוע.

אבל אני כמובן יודע שאחרי חצי-שנה המחשב שלהם יתפוצץ ומוירוסים ורוגלות לא משנה מה אני אתקין להם ומה אני אומר.

זה כמו שאני מחליף ללקוח לוח-אם ונותן להם את דיסק הדרייברים הנדרש וחוזר ואומר להם שישמרו את הדיסק הזה כי הוא חשוב, זה הרי ברור לי שכשאני אבוא עוד חצי-שנה-שנה לפרמט להם את המחשב (2 שורות למעלה) יתחיל הטקס של "שולה, איפה שמת את הדיסק שנתתי לך?, זה לא אצלי נתתי את זה לילדים, ירון, איפה הדיסק שאמא נתנה לך לשמור?, לא יודע" ובסופו של דבר אני מוריד את הדרייברים מהאינטרנט.

פורסם

AVG V8.0 אחלה דבר...חינמי ונראה מרשים.. האווסט על הפנים הוא מריץ שלושים אלף פרוססים וחמישים אייקונים בטראיי ...

הAVG שומר דיי טוב ללקוחות הרגילים שלוקחים מחשב לשישמו ביתי..למשתמשים יותר מתקדמים אנחנו שמים KAV או NOD ...

רק אם מתקינים כמו עיוור,

אם משאירים רק את ה און-דימון אז הוא יחסית קליל, ואת האיקונים ב-systray אפשר לאחד בלחיצת כפתור.

פורסם

עדיין אני לא אוהב אותו...=\

חח

מה שאני לא אוהב הלקוחות שלי לא אוהבים =]

NIKILLER

פורסם

נראה לי אני יתקין אחד ממה שאמרתם

הנוד שיש לי כרגע יותר מידי חזק

מוחק לי קבצים תקינים וטוען שהם תוכנות האקינג...

וגם לא נותן לי להוריד .

וכל זה מאז העידכונים האחרונים לפני זה לא היו בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים