עבור לתוכן

מחפש תוכנה שמצלמת מסך(סקרינשוט) ע''י לחיצת print screen במקלדת ומדביקה ללא הגבלה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש תוכנה לצילום המסך, פשוטה וקלה, שתפעל ברקע מבלי שישימו לב אלייה, וכאשר אני ילחץ print screen במקלדת , כמה פעמים שאני ארצה , אחד אחרי השני כל כמה שניות -הוא יזכור את כל הצילומים בממורי, ולא רק את האחרון שלחצתי, וידביק את כולם בצייר או משהו בסגנון[u/]

האם יש דבר כזה?

תודה.

פורסם

יש הרבה תוכנות כאלה,

SnagIt מלאת אפשרויות.

ממה שאני זוכר גם Irfanview עושה את זה בצורה טובה, היא קלה יותר וחינמית, אולי כדאי לנסות אותה קודם.

פורסם
  • מחבר

אוקי, הורדתי את התוכנה Irfanview, השאלה איך אני עובד איתה?

אני לוחץ במקלדת פרינט סקרין, מדביק שם, שאני הולך למקום אחר ועושה שוב זה מדביק את זה על זה... אני רוצה שזה יהיה מרובה והוא יזכור בממורי כל צילום וצילום תוך שניות ושאני ילך להדביק - זה ידביק את כל הצילומים. התוכנה הזאת מסוגלת לעשות את זה?

אם כן, איך?

תודה.

פורסם

יש לו שם אופציה של SCREEN CAPTURE, הרבה זמן לא עבדתי עם האירפן אז תצטרך לשחק עם זה קצת.

והכוונה היא לא שהוא שומר הרבה תמונות בזיכרון, אלא שהוא ישר ב"צילום" שומר את זה לקובץ בהרדיסק.

פורסם
  • מחבר

אז זה לא מה שחיפשתי.

אני לא מצליח לעשות מה שאמרת ע''י CAPTURE/Screenshot... בתפריט Options.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 21:58:58

אולי מישהו מכיר מה שאני מחפש?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 16:23:51
ובכל זאת, אף אחד לא מכיר? :-\[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 13:01:36
?
פורסם

הדיון מוצה, אין סיבה להקפיץ כל יום ושהדיון ישאר קבוע בעמוד הראשון ואף אחד לא עונה.

להבא גם תשים לב לא להקפיץ אם לא עברו 24 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים