עבור לתוכן

לבעלי נייד בעל מסך 13.3

Featured Replies

פורסם

ברצוני לדעת איך גודל המסך לטעמכם האם הוא קטן מידי גדול מידי או בדיוק בגודל הרצוי מבחינתכם?

אני יודע שזה עניין סובייקטיבי וראיתי מחשב בעל מסך 13.3 אבל עדיין קשה לי להחליט הםא ללכת על ה13.3 או ה14.1 בתור מחשב סטודנט למערכות מידע.

תודה לעוזרים

פורסם

גודל המסך מצויין נוח , לא כבד ולא קל , לא קטן ולא גדול חיסרון אחד היא זמינות המסך אם ונשבר או התקלקל כמובן מחיר טיפה גבוהה יותר.

אל תיתן לזה להשפיע עליך. קח את המחשב.

פורסם

לפי דעתי למערכות מידע המסך קצת קטן אבל למה שלא תיקח מחשב 14.1 ו 13.3 שים אחד ליד השני ותראה מה יותר מתאים לך ?

אתה יכול לעשות את זה אצלנו ...

http://www.notebookclub.co.il/dell-%EE%E7%F9%E1%E9%ED_%F0%E9%E9%E3%E9%ED.htm

בכל אופן בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

כן אני ביקרתי ב-notebookclub וזה עזר לי להתרשם.

ה-14.1 לא היה קטן כמו שחשבתי, וה-13.3 הרגיש בדיוק במידה דווקא.

בכל מקרה הרזולציה בד"כ זהה ביניהם ב-1280x800.

כאשר מדובר על 12" כבר ממש מרגישים שזה קטן יותר, אבל 13.3 האמת לדעתי צריכה להיות המידה המקסימלית למישהו שמתכוון להתנייד עם המחשב שלו.

פורסם

כן אני ביקרתי ב-notebookclub וזה עזר לי להתרשם.

ה-14.1 לא היה קטן כמו שחשבתי, וה-13.3 הרגיש בדיוק במידה דווקא.

בכל מקרה הרזולציה בד"כ זהה ביניהם ב-1280x800.

כאשר מדובר על 12" כבר ממש מרגישים שזה קטן יותר, אבל 13.3 האמת לדעתי צריכה להיות המידה המקסימלית למישהו שמתכוון להתנייד עם המחשב שלו.

פעם הבאה שאתה מגיע אלינו תגיד שלום :hi:

פורסם

13.3 האמת לדעתי צריכה להיות המידה המקסימלית למישהו שמתכוון להתנייד עם המחשב שלו.

אני ממש מסכימה, לא הייתי קונה משהו מעל 13.3' למישהו שניידות היא נושא מרכזי בשבילו.

אני אישית מסתדרת גם עם 12' ולדעתי יש להם יתרון ממשי לסטודנטים שכן הם בעלי חיי בטריה מאד ארוכים.

פורסם

שים לב שהמידע שאני נותן דורש בדיקה קצת יותר מעמיקה.

אני התרשמתי שניידים בגודל 12 אינטצ' בעלי מפרט חלש יותר(מעבדי ultra mobile ולא C2D), דבר שעלול להפריע לסטודנטים להנדסה שנדרשים להשתמש בתוכנות כבדות מבחינת חישובים.

פורסם

אני התרשמתי שניידים בגודל 12 אינטצ' בעלי מפרט חלש יותר(מעבדי ultra mobile ולא C2D), דבר שעלול להפריע לסטודנטים להנדסה שנדרשים להשתמש בתוכנות כבדות מבחינת חישובים.

יש ויש. קודם כל יש ניידים כמו X61 (לא X61s) שמכילים Core 2 Duo רגיל לחלוטין. מסתמן שגם ה-X200 החדש של Lenovo יכיל מעבד כזה (ואף מתקדם/מהיר יותר).

אגב, רוב מעבדי ה-Low Voltage הם גם Core 2 Duo, רק בתדרים נמוכים יותר. רק ה-Ultra Low Voltage הם לעיתים מעבדים חדי-ליבה.

פורסם

פעם הבאה שאתה מגיע אלינו תגיד שלום :hi:

לא יודע מי אתה אבל אבי מכיר אותי, שיגעתי אותו מספיק :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים