פורסם 2008 ביולי 1617 שנים כמו שבכותרת.אני באמצע משחק ופתאום המחשב יוצא לשולחן עבודה בלי לגעת בשומדבר.מישהו יכול לעזור?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אתה מקבל הודעת שגיאה מסויימת?איזה משחק? באחד ספציפי, או בכל משחק?כמה זיכרון RAM מותקן לך במערכת?מה גודל הזיכרון הוירטואלי?כתוב את כל מפרט המחשב.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים גם לי זה קורה לפעמים ... בגלל שהתוכנה של המקלדת מתריעה על סוללה נמוכה בעכבר ... .. האם המשחק נסגר או שרק מתמזער למגש?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מחבר גם לי זה קורה לפעמים ... בגלל שהתוכנה של המקלדת מתריעה על סוללה נמוכה בעכבר ... .. האם המשחק נסגר או שרק מתמזער למגש?מתמעזר.בלי שום הודעת שגיאה, יכול להיות באמת.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 22:25:20אתה מקבל הודעת שגיאה מסויימת?איזה משחק? באחד ספציפי, או בכל משחק?כמה זיכרון RAM מותקן לך במערכת?מה גודל הזיכרון הוירטואלי?כתוב את כל מפרט המחשב.לא שום הודעת שגיאה.כמעט בכל משחק1 GB, 1534 MG הזכרון
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אם הוא מתמזער ולא נסגר, יש איזשהי תוכנה שקופצת והווינדווס עובר אלייה.לא אמורה להיות הודעת שגיאה במקרה כזה.נסה לשחק אחרי סגירת כל התוכנות שיושבות ליד השעון (את האנטי וירוס תשאיר) ושים לב שבמהלך המשחק אתה לא לוחץ alt+tab או win+D...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר בבקשה אני משתגע מזה.יכול להיות באמת שזה תוכנית שמפריעה, איך אני יכול לדעת איזו תוכנית זאת בדיוק?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים יש גם איזה קטע בווינדוס שלוחצים 5 פעמים על shift הוא פותח איזה יוטיליטי, לא זוכר בדיוק איזה, למרות שבמצב כזה הוא היה אמור לתת לך איזה הודעה,אבל תבדוק גם בכיוון הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.